Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nekadar da cok size benziyor italya basiniEmre Kaplan: "Galatasaray’ın Pulusic için bir ilgisi yok. Klasik İtalyan basını hikayesi. Medyada haber olmayınca kolpa haber yapıyorlar."
Ben hala yeşilyurt final maçında kaldım... çok salakça kaldık ligde...Bu sezon Malatyaspor'u tutcam. BAL'da ama olsun. Adım adim. Bekle lan bizi Elazığ Yolspor!
Osi bonservisli transferini ona yazarım, haksızlık etmiyimsaydıklarını kim aldı? burak elmas mı
Aha aldık adamıEmre Kaplan: "Galatasaray’ın Pulusic için bir ilgisi yok. Klasik İtalyan basını hikayesi. Medyada haber olmayınca kolpa haber yapıyorlar."
Yav Ağustos'a geldik neredeyse, şurada 20 gün yok ligin başlamasına geç olacağı kadar oldu zatenTransfer geç olsun da güç olmasın... yanlış karakterlere gidip de pişman olmayalım... önceliklerimiz belli onları halledin de rotasyona sonea bakarsınız...
Hocam erden timur bile son dk yaptı transferleri sen burdakilere bakmaTransfer geç olsun da güç olmasın... yanlış karakterlere gidip de pişman olmayalım... önceliklerimiz belli onları halledin de rotasyona sonea bakarsınız...
Gitmek isteyeni tutmuyoruz biz biliyorsun, öyle de geniş gönüllü bi takımız.Halen aklım almıyor zanioloyu neden sattık biz tutaydık ya banko oynardı 11 de herif
Hocam emre örnegi cok epik olmuşyav orta sahamızda 1 tane komple oyuncu yok bilader
nhaga
lesley
torreira
sara
ilkay
lemina
bi tanesine bile komple orta saha diyemiyorsun bi emre belözoğlu falan gibi.
O birilerinin bunu önce Okan Hocaya anlatması gerekmiyor mu sence? Takımın hem sağbek, hem stoper ihtiyacı var ve kontenjan-para sorunu yokken, iki kişilik maliyeti, iki mevkide de şüpheli tek bir adam için harcattığını böbürlenerek anlatan adam hani!..Sonuç: Çok önemli FB derbisine Davinson sağbek olarak çıktık, İş mi bu?!..Birileri sezonun 11 kişiyle tamamlanmadığını ve kadro derinliğinin önemini dursun özbeke üç yaşında çocuğa anlatır gibi anlatsın.
Hocam emre örnegi cok epik olmuş
altında yatan şeylere inerdim psikolog olsam
neden emre mesela
Orada da paramız yetmedi de işte neyse bulduk bir yolunuAnca oyunda alırsınız hocam :=)

her dogru heryerde söylenmez hocambence formamızı giymiş o mevkideki en iyi oyuncu.