- 29 Ocak 2024
- 8.320
- 7.109
- 568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O birilerinin bunu önce Okan Hocaya anlatması gerekmiyor mu sence? Takımın hem sağbek, hem stoper ihtiyacı var ve kontenjan-para sorunu yokken, iki kişilik maliyeti, iki mevkide de şüpheli tek bir adam için harcattığını böbürlenerek anlatan adam hani!..Sonuç: Çok önemli FB derbisine Davinson sağbek olarak çıktık, İş mi bu?!..

Transferleri hoca yapmaz yönetim yapar. Bakınız:" Schneideri de alırım oynatacak hocayı da alırım"O birilerinin bunu önce Okan Hocaya anlatması gerekmiyor mu sence? Takımın hem sağbek, hem stoper ihtiyacı var ve kontenjan-para sorunu yokken, iki kişilik maliyeti, iki mevkide de şüpheli tek bir adam için harcattığını böbürlenerek anlatan adam hani!..Sonuç: Çok önemli FB derbisine Davinson sağbek olarak çıktık, İş mi bu?!..
Yahu kim olursa olsun artık birileri olsun durumuna gelmişiz hala leao'ya burun kıvıranlar var
Transfer transferdir
Eli ayağı tutan kim varsa gelsin
An unexpected database error occurred. Please try again later.
Hatası aliyorum. Noluyooo![]()

Hiç de marifet değil o saçmalık. Hocana güvenmiyorsan -ki hoşlaşmadığı en başından biliniyordu- gönderirsin gider. Transferden bağımsız bir şeydir bu...Transferleri hoca yapmaz yönetim yapar. Bakınız:" Schneideri de alırım oynatacak hocayı da alırım"
Sara’dan daha iyisi çok yüksek bir kısas değil gibi hocam25e daha iyisini bulabilecek miyiz
Yok.25e daha iyisini bulabilecek miyiz