bu arada takimda Osimhen olmasa Leao'nun burayi iplememe riski hayli yuksek olurdu ama Osimhen adam eder onu
kariyerinin en gaz topunu oynar burada. herif birileri beni Milan'dan kurtarsa diye bekliyor garibim

IMG_5821.webp

yapmayin etmeyin sn. hocam
Zaha kariyerinin alacakaranliginda geldi ve duzgun bir firsati da olmadi
Leao net sekilde hava degisikligine ihtiyac duyuyor. kaostaki Milan'in en iyi ismi her turlu

Osimhen'in son Napoli sezonu da boyleydi asagi yukari

Yav olur mu Bektaş, Osimhen çıktığı her maçta kendini parçalayan bi adam, Napoli'de son senesinde çok sakatlıklar yaşadı.

Ben demiyorum ki ayrıca kanat alınmasın, hatta gidip 30 milyon euro bonseris sıkılıp hayvan gibi bi kanat alınsın isterim mesela, tabii 10 numara da alacaksak.

Ama Leao -bana göre- bile bile lades olur.

He gelir hayvan gibi oynar keşke oynasa da gt olsam, neticede burada haklı çıkmak için yazmıyorum, ben fayda getirmeyeceğini düşünüyorum.

Manu oyalıyor bence ya. Lig bitiminde uzatılacak deniyordu, 1 ay önce tekrar düşünüyor ManU tarafına dönmiştü haberler. He bırakır mı bu sene bilmiyorum da ManU uzatmıyorsak satalım modunda takıldı McTominay, Fred ve birçok isimde
Ingiltere'den en az bir haber olurdu. Ozellikle o Man Utd Athletic muhabiri olan herif hic olumsuz bir sey soylemiyor, illa bi sey derdi
simdilik heyecanlanilacak bir durum yok

Yav olur mu Bektaş, Osimhen çıktığı her maçta kendini parçalayan bi adam, Napoli'de son senesinde çok sakatlıklar yaşadı.

Ben demiyorum ki ayrıca kanat alınmasın, hatta gidip 30 milyon euro bonseris sıkılıp hayvan gibi bi kanat alınsın isterim mesela, tabii 10 numara da alacaksak.

Ama Leao -bana göre- bile bile lades olur.

He gelir hayvan gibi oynar keşke oynasa da gt olsam, neticede burada haklı çıkmak için yazmıyorum, ben fayda getirmeyeceğini düşünüyorum.
izlememissin salliyosun be hocam
Osimhen yalan pres yapiyor full kendine oynuyor diyodu Napoli fanlari o sezon sonu
genel konsensus olmustu bu gorus

diger transferleri kenara koyalim
Leao gelip de sicar falan yazmistin ona itirazim var
oyle bi sey mumkun degil
sakatlanabilir vs. ama sahada yetersiz olur fark yaratmaz zarar verir iki uc hareket yapar baska ise yaramaz vs. komik dusunceler
bundan bu kadar emin olmak asiri komik

Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Ngaha
Lesley
Sane
Osimhen

1+2 yabanci hakkimiz kaldi.

10 numara, forvet ve kanata yabanci alindiginda hakkimiz dolmus oluyor. Stopere kimi alacaklarsa artik.

Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Ngaha
Lesley
Sane
Osimhen

10 numara, forvet ve kanata yabanci alindiginda hakkimiz dolmus oluyor. Stopere kimi alacaklarsa artik.
Nhaga gider bence. Gitmeli de düzenli oynamalı. 1+3 olur. Stoper, 10, kanat, forvet 4 hamle ihtiyacı var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Ngaha
Lesley
Sane
Osimhen

Yusuf falan gelir herhalde stopere su fenerin arabistana gonderdigi. Nhaga yida gonderecekler bence 1+3 diyebiliriz o açidan.

bu arada biraz bakindim anladigim kadariyla Milan tarafi Leao'yu Arabistan'a goturmeye calisiyor
Mendes herifi bu konuda ikna edebilirse Arabistan yapar gibi, Portekiz MT isiyle tehdit bile edebilirler
PL olmazsa yokus ile Arabistan olur Leao'nun sonu

direnir inat ederse Osimhen tarzi kiralik dusurebiliriz Eylul'de

Geri
Üst Alt