Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.376
- 1.291
- 2.393
baris hem osi’yi hem kanatlari yedeklesin iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amine gouri ister misinsene sonu barış muhtemelen leaodan saneden çok katkı vermiş olur amaaaan neyse banane
yapmayin etmeyin sn. hocam
Zaha kariyerinin alacakaranliginda geldi ve duzgun bir firsati da olmadi
Leao net sekilde hava degisikligine ihtiyac duyuyor. kaostaki Milan'in en iyi ismi her turlu
Osimhen'in son Napoli sezonu da boyleydi asagi yukari
Ingiltere'den en az bir haber olurdu. Ozellikle o Man Utd Athletic muhabiri olan herif hic olumsuz bir sey soylemiyor, illa bi sey derdiManu oyalıyor bence ya. Lig bitiminde uzatılacak deniyordu, 1 ay önce tekrar düşünüyor ManU tarafına dönmiştü haberler. He bırakır mı bu sene bilmiyorum da ManU uzatmıyorsak satalım modunda takıldı McTominay, Fred ve birçok isimde
Amine gouri ister misin
İçimizden halledecegizbaris hem osi’yi hem kanatlari yedeklesin iste
izlememissin salliyosun be hocamYav olur mu Bektaş, Osimhen çıktığı her maçta kendini parçalayan bi adam, Napoli'de son senesinde çok sakatlıklar yaşadı.
Ben demiyorum ki ayrıca kanat alınmasın, hatta gidip 30 milyon euro bonseris sıkılıp hayvan gibi bi kanat alınsın isterim mesela, tabii 10 numara da alacaksak.
Ama Leao -bana göre- bile bile lades olur.
He gelir hayvan gibi oynar keşke oynasa da gt olsam, neticede burada haklı çıkmak için yazmıyorum, ben fayda getirmeyeceğini düşünüyorum.
Sarayı satarsan dursun baskanimda beğenirse neden olmasindaha reijnders bekliyoz osya ha unuttuk onu
#eyvah eyvah
Nhaga gider bence. Gitmeli de düzenli oynamalı. 1+3 olur. Stoper, 10, kanat, forvet 4 hamle ihtiyacı var.Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Ngaha
Lesley
Sane
Osimhen
1+2 yabanci hakkimiz kaldi.
10 numara, forvet ve kanata yabanci alindiginda hakkimiz dolmus oluyor. Stopere kimi alacaklarsa artik.
Adamlar menejer getirmeden transfer yapamıyor, bunlar Frankfurt'tan Can diyordaha reijnders bekliyoz osya ha unuttuk onu
#eyvah eyvah
Yusuf falan gelir herhalde stopere su fenerin arabistana gonderdigi. Nhaga yida gonderecekler bence 1+3 diyebiliriz o açidan.Singo
Sallai
Sanchez
Jakobs
Lemina
Torreira
Sara
Ngaha
Lesley
Sane
Osimhen
1+2 yabanci hakkimiz kaldi.
10 numara, forvet ve kanata yabanci alindiginda hakkimiz dolmus oluyor. Stopere kimi alacaklarsa artik.
Şu fbden kimi alırdınKeremi izlerken futboldan sogudum
Keşke bizim olsun dediğim kimse yok sahada. En son mamodu niangi çok beğeniyordum fenerden biz almaliydik diyordumŞu fbden kimi alırdın