- 16 Haziran 2010
- 203.829
- 155.791
- 6.838
Kutlu Akpınar: "Abdullah Kavukcu şu anda transferde hâlâ yetkili ama bunun dışında başkan Dursun Özbek'in de ilgilendiği ve takip ettiği oyuncular var."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi Bruno tamam dedi diyelim (olmaz da), bonservisi cakil tasi ile mi odeyecegiz? Belki de olan parayi buna ayirdilar.Başka takım olsa bırakmaz derdim de ManU’nun sahipleri uzatmamaya karar verirse satıyor. 8 maaş falan veriyorlarsa yenilemeye bizim 15 teklif varken Bruno yenilemez. Portekizliler paragöz oluyor. Bunlar acaba dedirtiyor tbh
Ne alaka? Dünyada kanat mı yok leao dışında. Sol açık mutlaka lazım. Biz bu maliyetler ile leao istemiyoruz.Leao istememek = ben baris ve saneyle 60 mac cikmaya inanmisim demek
Amine gouri alınsa daha memnun olurdumOsimhen ile kavga eder bunlar. Kendini takımın yıldızı gören kafada bir topçu. Son 2 sene ciddi düşüşte. Herkese 100 sıkan ingilizler hiç düşünmüyor bile bu elemanı. Alınırsa tarihi fiyasko olur, zahadan beter olur. Bu maliyetlere yazık ya.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray, Leao’yu transfer etmek için yoğun bir şekilde çabalıyor. (Daniele Longo)
️ 8 milyon euro yıllık ücret
️ 2 milyon euro bonus
️ 1 milyon euro performans bonusu
Leao istememek = ben baris ve saneyle 60 mac cikmaya inanmisim demek
o kadar kötü mü bu herif geçen sene milanı sırtlamadı mıleao dediğiniz adamda ne takım oyunu var, ne adam kovalama var, bencil hıyarın teki, kariyerinde sanırım bi 2 sezon top oynadı ondan sonra mala bağladı, sporcu karakteri aşırı zayıf bi herif. Leroy falan gibi hani liverpool maçında yedek kalınca "önemli olan takımın kazanması" mentalitesinde takılmaz, Osimhen de bunu 5. maç falan boğazlar atmadığı toplardan dolayı.
leao ii herif yahu
tren gibi gidiyor alabiliosak alalım
barış alper takozunu mu çekecez sezon boyu
bizde o vizyon yokMotz öyle bir mesaj yazıyorsun ki, dünyada Leao dışında kanat yok gibi. Yahu al ama bu takımın yapısına, Osimhen'e uygun kanat al. Bizim Leao gibi değil çok basit örnek veriyorum Lang gibi, İrfancan gibi, Tadic gibi, ne bileyim Fegu gibi topu ayağında tutabilen, sırtı dönük top alıp al ver yapabilen, içeriye iyi ortalar kesebilen oyun kurucu özellikleri olan bi kanat oyuncusu almamız gerekiyor.
Trossard o maliyetlere mantıklı imiş, oyun kurucu asistci kanat. Osimhene epey çalışırdı ama bizimkiler nedense düşünmedi.Amine gouri alınsa daha memnun olurdum
Suan guvenilir ya da guvenilmez diyemeyiz, pek bizimle alakasi haberlerine rast gelmedim bekleyip takip edecegiz bu sekilde.Bu adam güvenilir miydi?
Bence olay istememek degil ama oncelik. Millet yonetimin parayi bitirip oncelikli yerlere para birakmamasindan korkuyor.Leao istememek = ben baris ve saneyle 60 mac cikmaya inanmisim demek
leao ii herif yahu
tren gibi gidiyor alabiliosak alalım
barış alper takozunu mu çekecez sezon boyu
@Emre BariSuan guvenilir ya da guvenilmez diyemeyiz, pek bizimle alakasi haberlerine rast gelmedim bekleyip takip edecegiz bu sekilde.
Scout mu oldu lan bu basimiza. Ulan git kaza namazlarını kil öbür tarafı dusunKutlu Akpınar: "Abdullah Kavukcu şu anda transferde hâlâ yetkili ama bunun dışında başkan Dursun Özbek'in de ilgilendiği ve takip ettiği oyuncular var."