Dönemin en büyük akıl tutulması hiç defans oyuncusu ismi geçmemesi. Davinson ve Abdülkerimin suyunu sıktık. Baba bir stoper alınmazsa sezon içinde çok pişman olacağız.
Dursun şu an taraftarı sıtmaya razı etme politikası uyguluyor.

Hiç kimseyi almayacak dediğimiz anda bir 10 numara alacak stoperi kanadı #8i unutturacak.

Osi
Leao-Leroy-Barış
Lesley-Lucas
Jakobs-Lemina-Davi-Wilf
Uğurcan

Hmm

Bak net yaziyorum. Bruno bizimkileri United’dan fazla maas almak icin kullaniyor. Ayni olayi Fabian Ruiz’de de yasamistik. Bruno bize niye gelsin? Adam PL takimi ile CL oynayacak. Zaten senelerdir orada. Ben maasini ve sozlesme suresini ikiye katlamadigimiz surece bizi dusunecegini sanmiyorum. Kisaca en az 4 senelik sozlesme ve yillik 20 maas ister. O sartlarda bile gelecegi supheli.

Lesley Ugochukwu'nun Nijerya pasaportu alması için yetkililerle görüşmesi devam ediyor.

- Bu yaşanırsa, Nijerya Milli Takımı'nda oynama hakkı kazanacak. (Ojora Babatunde)

Dunkerque'in sahibi Yüksel Yıldırım, 37 yaşındaki Steven Nzonzi’yi kadrosuna katmak üzere.
[@Ligue1_Turkce]

Bruno Fernandes ile Manchester United arasında sözleşme yenilemesi konusunda henüz anlaşma sağlanamadı. (Gianluigi Longari)

🔸 Son yapılan görüşmeden de olumlu sonuç çıkmadı. Bu süreçte birçok farklı kulüp de oyuncunun menajeriyle temasa geçti.

Galatasaray, Leao’yu transfer etmek için yoğun bir şekilde çabalıyor. (Daniele Longo)

◾️ 8 milyon euro yıllık ücret
◾️ 2 milyon euro bonus
◾️ 1 milyon euro performans bonusu

Geri
Üst Alt