Bu işin sonunda manu ile yeni kontrat imzalar bruno
Manu oyalıyor bence ya. Lig bitiminde uzatılacak deniyordu, 1 ay önce tekrar düşünüyor ManU tarafına dönmiştü haberler. He bırakır mı bu sene bilmiyorum da ManU uzatmıyorsak satalım modunda takıldı McTominay, Fred ve birçok isimde

Leao işi ciddiye bindi galiba.

Ne diyeyim allah akıl fikir versin.

dünyanın parasına mal gibi bi topçu alıyoruz, ama 1-2 tane artistik hareket yapınca şakşaklarız o yeter bize.
Yok bence Gardi bize çakmaya çalışıyor. Bu Longari ona yakın ise denildiği gibi. Leao ile ilgilendiğimizi ben sanmıyorum.

Kanat oyuncusuna ihtiyacımız varda neden Leao bu adam barışın topsuz oyunda hiç olmayan versiyonu.

bu adam kanat forvet iyi oynarsa büyük etki bırakır hedme çok büyük etki bırakır ama salarsa deli eder bizi

Leao işi ciddiye bindi galiba.

Ne diyeyim allah akıl fikir versin.

dünyanın parasına mal gibi bi topçu alıyoruz, ama 1-2 tane artistik hareket yapınca şakşaklarız o yeter bize.
Osimhen ile kavga eder bunlar. Kendini takımın yıldızı gören kafada bir topçu. Son 2 sene ciddi düşüşte. Herkese 100 sıkan ingilizler hiç düşünmüyor bile bu elemanı. Alınırsa tarihi fiyasko olur, zahadan beter olur. Bu maliyetlere yazık ya.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak net yaziyorum. Bruno bizimkileri United’dan fazla maas almak icin kullaniyor. Ayni olayi Fabian Ruiz’de de yasamistik. Bruno bize niye gelsin? Adam PL takimi ile CL oynayacak. Zaten senelerdir orada. Ben maasini ve sozlesme suresini ikiye katlamadigimiz surece bizi dusunecegini sanmiyorum. Kisaca en az 4 senelik sozlesme ve yillik 20 maas ister. O sartlarda bile gelecegi supheli.
Başka takım olsa bırakmaz derdim de ManU’nun sahipleri uzatmamaya karar verirse satıyor. 8 maaş falan veriyorlarsa yenilemeye bizim 15 teklif varken Bruno yenilemez. Portekizliler paragöz oluyor. Bunlar acaba dedirtiyor tbh

Bizim sağ açıkta ana planı barış Alper olacak şekilde yapmamız lazım. Sane bu sene pek birşey vermeyecek. Sol açığa net adam lazım. Barış ve sane oyun kurucu kanatlar değil, sola daha oyun kurucu pasör biri lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

leao dediğiniz adamda ne takım oyunu var, ne adam kovalama var, bencil hıyarın teki, kariyerinde sanırım bi 2 sezon top oynadı ondan sonra mala bağladı, sporcu karakteri aşırı zayıf bi herif. Leroy falan gibi hani liverpool maçında yedek kalınca "önemli olan takımın kazanması" mentalitesinde takılmaz, Osimhen de bunu 5. maç falan boğazlar atmadığı toplardan dolayı.

Geri
Üst Alt