Yabancı sınırı tamamen kaldırılırsa kabul ederiz cevabını veririz umarım.

Yabanci sinirinin olmasi sacma ama aylardir belli olan bir kurali degistirmeye calismak anlamsiz

Sen planlamayi dogru yapma ondan sonra baskalarini suclu

bizimkiler sınırın şu an bize ne kadar yaradığının farkında değil allahtan değişsin diye baya açıklama yaptık da bize inat değiştirmediler salaklar

fbnin yerlileri bok gibi, geçen seneki gibi geniş kadroları olması imkansız

Yabanci kurali degisiyor demek

Gerci bizim icin fark eden birsey yok. Nasil olsa transfer yapmiyoruz

2 haftadır dünyada adımızın çıkmadığı u23 forvet kalmadı belki dün birinin kulübü kiralığa he dese indirmiş bile olacaktık bugün. biz de zaten aynı fikirdeyiz diye kaloriferci itin kayığına binmezler umarım.

Yabancı kuralı falan değişemez! Geçecekler o işleri. Biz enayi miyiz amk 10+4'e göre kadro kurmaya çalışıyoruz hayırdır?
Fenerin köpeği federasyon iyice raydan çıkacak öyle görünüyor.

Yaptıkları hiçbir hatanın sorumluluğunu hiçbir şekilde almıyorlar. Hatalı hatalı onlarca pahalı transfer yapıyorlar ama ne limiti takıyorlar, ne yabancı sınırını. Ne de caydırıcı bir ceza alıyorlar.

Sanki dün alındı bu yabancı sınırı kararı. Bu yaz bile 2 kere açıklama yaptı TFF. Herkes hamlesini, pazarlığını buna göre yapıyor 1.5 aydır. Şimdi kural mı değişir?

Böyle bir kural değişikliğini Temmuz'un sonunda yapmak, şike ile eşdeğerdir.

Kesin değişir bu arada. O mal öyle konuştuysa bildiği bir sey vardir.

Mevcut yabancı kuralı çok saçma. Lakin artık bu tarihten sonra mevcut kural değişemez. Transferin bitimine kalmış bu kadar az süre sen belki kural 10+4 olduğu için bazı fırsatları kaçırmışsın. Değişmesini istediğinde değiştirmedikleri için tüm planı 10+4 göre kurmaya çalışmışsın artık değişemez bu sezon için. Gelecek sezon için komple kaldırsınlar ama bu sezon için geçti borun pazarı.

Şu an Fb'nin transfer yapamamasındaki tek engel yabancı sınırı. Para ve limit sorunu zaten çekmiyorlar. Fred ve Talisca kalırsa - ki Fred kalıyor denmiş, Talisca da yeni sözleşme yaptı- Osterwolde, Kante veya Semedo'dan en az 2'sini göndermek zorundalar, santrfor alırlar ise bu sayı 3 olmak zorunda. Golcü alamazlar ise G.wood hamlesi de epey nötr hale gelebilir.

Kural başından beri bizim lehimizeydi elimizdeki yerliler sayesinde ama bu yönetim ile bunu değerlendirmeyi bırak daha ızdırap çekiyoruz. Kural değişse bizim için pek bir şey değişmez, kiralık kovalarız yine. Yalan dolan ile transfer dönemini geçiştiriyorlar beceriksizler.

Rakibim benim hamle yapmamı önlemek için yabancı kuralının 10’da bıraktı. Ben Icardi’den cevap beklediğim için onların yaptığı Trossard gibi transferlere giremedim ama onlar kadrolarını yabancı sınırını değişmeyecek gibi planlayıp kural değişirse burada şike var demektir

Yarin okan beyden aciklama gelir yabanci kurali değişsin diye :asd:

Geri
Üst Alt