Bu kural değişecek muhabbeti isoya bilerek söyletilmiş olabilit fb yönetimi tarafından.

Bizim yönetim saf arkadaşlar bu tuzağa düşeceklerdir.

bizimkiler sınırın şu an bize ne kadar yaradığının farkında değil allahtan değişsin diye baya açıklama yaptık da bize inat değiştirmediler salaklar

fbnin yerlileri bok gibi, geçen seneki gibi geniş kadroları olması imkansız
💯

10+4 bizi avrupada ilerletmez evet ama ligde şampiyon yapar

Taraftar kendi kendine gelin guvey oldugu icin mi boyle bir dusunceye kapildin?

Bana sorsaydin ben sana soylerdim boyle birsey olmayacagini. Sampiyon takimlar gidip takim omurgasini komple degistirmez boyle birseyi baska bir yerde de goremezsin.
En fazla Sara satilirsa Reijnders veya onun tipi biri alinir o kadar.

Bazı gerçekleri belirtelim

- Ne derseniz deyin yönetim istifa etmeyecek.
- Paramız var yok diye birşey yok, gelir takvimi ile hedeflenen transferlerin ödemeleri örtüşür mü var.
- Fenerle Tjk alıyorken biz nasıl alamıyoruz da boş laf, onların yöneticileri ceplerinden para sokuyor dolaşıma, bizde öyle birşey yok.

Sene boyu büyük başkan falan yazanlar da gelip burada ağlamasın.
Tam olarak ayrintili bilmedigim icin soruyorum.

Cepten para sokmak yasak degil mi? Sponsorluk bahanesiyle olsa bile onun da gelirlerine gore limiti yok mu?

Galatasaray, Milan'dan ayrılacak olan Rafael Leão'nun durumunu yakından takip etmeye devam ediyor. Portekizli oyuncu henüz Türkiye'ye transfer konusunda sıcak bir tavır sergilemedi. Rossoneri, 50 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam talep ediyor ve şu an için opsiyonlu kiralama seçeneğini kabul etmeyi düşünmüyor.

Galatasaray, Milan'dan ayrılacak olan Rafael Leão'nun durumunu yakından takip etmeye devam ediyor. Portekizli oyuncu henüz Türkiye'ye transfer konusunda sıcak bir tavır sergilemedi. Rossoneri, 50 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam talep ediyor ve şu an için opsiyonlu kiralama seçeneğini kabul etmeyi düşünmüyor.

kimseye satamazlar Leaouyu 50m euroya

mecubur kiralayacaklar

yalnız italyan medyası müthiş ya

inanılmaz kendi kulüplerini yabancı alış satışlarda kolluyorlar

davinson için 1 tanesi bile galatasaray 30 istiyor haberi yapmadı 15-20 zikrettiler

şimdi leao için ağızlarını 60dan açıyorlar

bizim taraftar ve medya da can için olsun başkası için olsun hiç ortada olmayan yğksrk paraları uydurup uydurup yazdı

Yabanci kurali degismezse fener as kadro da düsündügü iki yabanci oyuncu dan vaz gecmek zorunda

Tff defalarca bize karsi olduklarini gösterdi,bizde kuralin kaldirilmasini istiyoruz bu yüzden arada kaldilar

Yoksa fener icin coktan degismisti kural

erden timur’un en iyi ozelligi twitter’da ne konusuldugundan haberi bile olmamasiydi bu arada. futbolda yaptigin ise guveniyorsan taraftarin ne dediginin onemi yok.

Söveyim diye girdim engellemiş :D
f4927d9f38cad1552b7994e0a6648c39.jpg

Yönetim farkinda degil ama arayi acip gidebilecegimiz büyük bir firsat var

Osimhen bir sakatlik olmazsa ilk kez sezon basindan itibaren oynayacak

Tam kadro baslayacagiz sezona bir aksilik olmazsa

Yabanci kontenjani olarak da yapilacak dogru bir planlama ile alternatifli bir kadro kurma sansimiz da var

Ama yönetim para harcamamak icin kirk takla atiyor

Para harcamadan da bu degisimi gerceklestirmek mümkün aslinda

Geri
Üst Alt