Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.151
- 7.405
- 1.873
Mikrokirikmis. Agustos'un son haftasi sahalara donuyormus.Pulisic sakat zaten , bacagi kirik herifi niye isteyelim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mikrokirikmis. Agustos'un son haftasi sahalara donuyormus.Pulisic sakat zaten , bacagi kirik herifi niye isteyelim?
bizimkiler sınırın şu an bize ne kadar yaradığının farkında değil allahtan değişsin diye baya açıklama yaptık da bize inat değiştirmediler salaklar
fbnin yerlileri bok gibi, geçen seneki gibi geniş kadroları olması imkansız
En fazla Sara satilirsa Reijnders veya onun tipi biri alinir o kadar.Taraftar kendi kendine gelin guvey oldugu icin mi boyle bir dusunceye kapildin?
Bana sorsaydin ben sana soylerdim boyle birsey olmayacagini. Sampiyon takimlar gidip takim omurgasini komple degistirmez boyle birseyi baska bir yerde de goremezsin.
Tam olarak ayrintili bilmedigim icin soruyorum.Bazı gerçekleri belirtelim
- Ne derseniz deyin yönetim istifa etmeyecek.
- Paramız var yok diye birşey yok, gelir takvimi ile hedeflenen transferlerin ödemeleri örtüşür mü var.
- Fenerle Tjk alıyorken biz nasıl alamıyoruz da boş laf, onların yöneticileri ceplerinden para sokuyor dolaşıma, bizde öyle birşey yok.
Sene boyu büyük başkan falan yazanlar da gelip burada ağlamasın.
Galatasaray, Milan'dan ayrılacak olan Rafael Leão'nun durumunu yakından takip etmeye devam ediyor. Portekizli oyuncu henüz Türkiye'ye transfer konusunda sıcak bir tavır sergilemedi. Rossoneri, 50 milyon Euro'nun üzerinde bir rakam talep ediyor ve şu an için opsiyonlu kiralama seçeneğini kabul etmeyi düşünmüyor.
Taraftarin soz sahibi oldugu bir konu degilki bu ama eger olsa ben ederdim.Kulubu yabanci bir yatirim firmasina veya milyarder bir is adamina satma sansi gelse kabul eder miydiniz? Amerika’da model zaten buna yakin PL’de genelde oyle. Sizce bu olsa birsey kaybeder miyiz?
kullanci adin ney muradimSöveyim diye girdim engellemiş![]()