u23'e uyuyor. Real Madrid'te gönderilecekler listesinde olması lazım. Şarta bağlı satın alma opsiyonlu bırakma ihtimalleri yüksek olabilir. Direk bonservis veren çıkmazsa ki bence kiralık ister ilk başta ilgilenen kulüpler. Geçen sene kötüydü.

Abline de kacti

#transfelernerede tagindan sonra kolpalara hiz verilmis ama artik karin doyurmuyor

Leao sadece geçen sene kötü değil miydi? Bildiğim kadarıyla böyle serbest düşüşte olan bir adam değil. Osimhen de bize gelirsen takımla sorun yaşayan biri olarak geldi.
Evet öyle gözukuyor
Screenshot_20260722_121045_Sofascore.webp

Chelsea'nin teklifini reddettiler takımda lazım diye yoksa oraya satardilar
Geçen sene kötüydü. Bu yüzden gönderilecek listesindeydi diye okumuştum sanki daha dönem başında.
RubenMartin'e göre, Raúl Asencio bu yaz Real Madrid'den ayrılmaya açık ve menajeri Jorge Mendes, maaşında düşüşe yol açmayacak fırsatları araştırıyor.

u23'e uyuyor. Real Madrid'te gönderilecekler listesinde olması lazım. Şarta bağlı satın alma opsiyonlu bırakma ihtimalleri yüksek olabilir. Direk bonservis veren çıkmazsa ki bence kiralık ister ilk başta ilgilenen kulüpler. Geçen sene kötüydü.

Bu haber yalan muhtemelen. Sport’a baktım böyle bir haber göremedim adımız geçen.

Sanki biri bizi eklemiş tüm sayfalar da tren olmuş gibi

Buradaki oyuncu değerlendirme genelde onun popişi küçük bunun dudişi kalın öbürünün gözü pörtlek menajeri düşman kendi çöp kıvamında olduğu için oyuncular gündemdeyken kör başkası alınca badem gözlü oluyor

kimseyi alamayip can uzuna 40-50 milyon gomeceklerine o kadar eminim ki Ugurcan transferi olacak ,
Ugurcan o paranin altinda kalmadi cok sukur ama bu oyle olur mu orasini bilemem

Geçen sene kötüydü. Bu yüzden gönderilecek listesindeydi diye okumuştum sanki daha dönem başında.
Benim dediğim haber daha yeni oldu.

Gerçi şimdi Romano girmiş takımdan ayrılabilir diye

Jose Mourinho, Raul Asencio ile görüşerek kendisinin planlarında yer almadığını söyledi. Oyuncunun kiralık veya bonservisiyle ayrılması bekleniyor. (Fabrizio Romano)

Geri
Üst Alt