- 18 Eylül 2018
- 15.806
- 12.159
- 1.473
abline zu monaco
İki sene sonra sakatlanıp bize veririler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abline zu monaco
Fransız Halil Dervişoğlu idi nasılsa buraya göre.neyse zateb çöp demişlerdi burada
İyi oyuncu ben barış yerine olur diyordum ama forvet değilneyse zateb çöp demişlerdi burada
Hiç de çöp değildi gayet iyiydi sanki başka menajerle iş yapabiliyoruz gibi menajerine olan öfke nedeniyle çöp ilan edilmişti. Ligi'nin en hızlı adamına ağır filan demişlerdineyse zateb çöp demişlerdi burada
Evet öyle gözukuyorLeao sadece geçen sene kötü değil miydi? Bildiğim kadarıyla böyle serbest düşüşte olan bir adam değil. Osimhen de bize gelirsen takımla sorun yaşayan biri olarak geldi.
Geçen sene kötüydü. Bu yüzden gönderilecek listesindeydi diye okumuştum sanki daha dönem başında.Chelsea'nin teklifini reddettiler takımda lazım diye yoksa oraya satardilar
RubenMartin'e göre, Raúl Asencio bu yaz Real Madrid'den ayrılmaya açık ve menajeri Jorge Mendes, maaşında düşüşe yol açmayacak fırsatları araştırıyor.
u23'e uyuyor. Real Madrid'te gönderilecekler listesinde olması lazım. Şarta bağlı satın alma opsiyonlu bırakma ihtimalleri yüksek olabilir. Direk bonservis veren çıkmazsa ki bence kiralık ister ilk başta ilgilenen kulüpler. Geçen sene kötüydü.
Son senesi kanat forvet ağırlıklı oynamış ama onun öncesi santrafor oynamış oyuncu genelde.İyi oyuncu ben barış yerine olur diyordum ama forvet değil
Numarası var mı
Benim dediğim haber daha yeni oldu.Geçen sene kötüydü. Bu yüzden gönderilecek listesindeydi diye okumuştum sanki daha dönem başında.
Sane gitsin o zaman 10 alan yedek olmaz.Sane
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi