Hoca ve takimla ne alakasi var yav
Maddi ile manevi destek ayni mi?

Bu konudaki ilk mesajda da belirttim "bu yonetime" diye.
TR'de kulüplerin ana gelir kaynağı taraftarları. Sen diyorsun ki o gelir kaynağı olmasın kulübün. Bu ne demek oluyor ve bunun sonucu da benim dediklerime gelmiyor mu? Maça gittiğinde yada bir tişört alındığında yönetime değil GS'ye destek oluyorsun zaten. Uzatmaya da gerek yok senin bahsettiğin düşünce taraftarlık yapısında bana çok ters geliyor. Bahsettiğin düşünce de zararı gören direk Galatasaray oluyor çünkü.

Haziran ayı: olsun daha 3 ay var
Temmuz ayı: olsun daha 2 ay var
Ağustos ayı: olsun daha 1 ay var
Eylül ayı: olsun birkaç günde hallederiz

Sonuç: Akaminko Babayaro GS'de

Holse de gitmiş son gün 20m basıp alamayız da artık

TR'de kulüplerin ana gelir kaynağı taraftarları. Sen diyorsun ki o gelir kaynağı olmasın kulübün. Bu ne demek oluyor ve bunun sonucu da benim dediklerime gelmiyor mu? Maça gittiğinde yada bir tişört alındığında yönetime değil GS'ye destek oluyorsun zaten. Uzatmaya da gerek yok senin bahsettiğin düşünce taraftarlık yapısında bana çok ters geliyor. Bahsettiğin düşünce de zararı gören direk Galatasaray oluyor çünkü.
O gelir olmasin mi diyorum? Hep boyle noktalarda uç noktalara gidiyorsun.

Yonetime protestodur benim bahsettigim sey kendi capimda. Sen "alma aldirma bunlar varken" demisim gibi yorumluyorsun. Hatta ustine taraftarlik tanimina getiriyorsun.

Senin bakis acina yanlis demiyorum dikkat edersen, dogru dediklerin ama tepki ve protesto kapsaminda dedigim seyle,tamamen beni tek kisi olarak bahsettigim durumda benim taraftarligimi tartiya koyamazsin.

4 sezonda belki 35 k lara dayanan cogunda ds kulup kazansin dedigim alisveris var.ama ben bunu iletisimsiz, taraftarini cepte gordugune inandigim yonetimin insafina birakmak istemiyorum. (Ozellikle erden timurdan itibaren)

Bizim yönetim hem gereken yerlere transfer yapmayarak hem de fenerin gelmesini istediği 12+2 kuralına (ki muhtemelen getirecekler) tepki vermeyerek şampiyonluğu satmış görünüyor. GS yüzyılı buraya kadarmış.

Bu nasıl vicud lan. Anası bunu et ile mi emzirmiş

Gerçeği bu

HN1AZb8XUAAMhpG.webp

Yabancı kontenjanı ligler başlamadan önce 12+2 olacak, dursun başkanım +2 ye lesley ve nhagayı çekip beklemeye koyuldu kalan 3 kontenjana 3 tane dünya yıldızı indirecek

Geri
Üst Alt