Bizimkiler uzaktan kumanda gibi oyuncuya 'gel bize' diyor galiba hâlâ direkt oyuncu ile görüşmüyorlar anladığım kadarıyla.

Düşünsene bir kız beğendin ama sadece sms atıyorsun. Yanına gidip çiçek almak yok, yemeğe götürmek yok, onu elinden tutup güzel sözler sarf etme.

Sana niye gelsin be adam!

İşte bu yüzden Erden Timur aranıyor..

Aksiyon lazım, bekleyerek adamlar ayağına gelmez ..

He sane yi gönderip, leao'yu alıp zaten eksik olan kanat rotasyonunda kaldığımız yerden devam. Planlamaya bak
Tam olarak aynı şey değil aslında çünkü barış hem sağ hem sol iki kanatta da ilk 11 seviyesinde oynayabiliyor. Şuanki düzende solda sadace barış oynarken sağda sane yunus barış üç oyuncu var. Sane’den çıkıp leao çekersen solda leao/barış, sağda da barış/yunus oynayabilecek bir düzen oluyor yani daha dengeli oluyor.

Çağatay Çelik: "Oyuncuya transfer teklifi yapılıyorsa, oyuncu Galatasaray'dan bir yetkili görmek ister karşısında ki istendiğini anlasın. Galatasaray bu işi nasıl yönetiyor; biraz daha aracı menajerler üzerinden yürütüyor bu işi. Aracı menajer vasıtasıyla teklif yollanıyor 'biz seni istiyoruz' deniyor. Geçen sezon Galatasaray devre arasında Yirenkyi ilgilenmişti. Oyuncu zaten Premier Lig kulüpleriyle masadaydı. Galatasaray'ı bu şartlarda ciddiye alamıyor oyuncular. Mevcut transfer komitesi, biraz daha böyle ilerliyor bu aşamada. Ben burada ciddi problem görüyorum."
Transferler zaten başlangıçta böyle yürümez mi? Oyuncunun temsilcisi vb. ile bir noktaya gelinir, o arada oyuncu TD ile facetime yapar. Oyuncu size gelirim der sonra kulübüyle ciddi görüşmeler başlar. Zaten iş menajerler üzerinden yürüyor Avrupa'da da iş ciddi noktaya gelene kadar. Bizim transfer komitesinin asıl olayı bence futbol piyasasını hiç bilmemeleri. Gidiyorlar kiralık + şarta bağlı alamayacağı adamlara öyle teklif verip zaman kaybediyorlar Yada Palmer'ı falan alabileceklerini sanıyorlar. Takımında ilk 11 oynayan oyuncuta kiralık teklif yapıyorlar saçma şekilde.

Bizimkiler uzaktan kumanda gibi oyuncuya 'gel bize' diyor.

Düşünsene bir kız beğendin ama sadece sms atıyorsun. Yanına gidip çiçek almak yok, yemeğe götürmek yok, onu elinden tutup güzel sözler sarf etme.

Sana niye gelsin be adam!

İşte bu yüzden Erden Timur aranıyor..
Bizimkiler aynı bu şekil :
1784744978920.webp

100% eksi yazan bi konu

Erden baskani hatirlayin angelino falan barcelonaya gitti birebir görustu de ikna etmisti. Abi valla rezil yönetiliyoruz

Çağatay Çelik: "Oyuncuya transfer teklifi yapılıyorsa, oyuncu Galatasaray'dan bir yetkili görmek ister karşısında ki istendiğini anlasın. Galatasaray bu işi nasıl yönetiyor; biraz daha aracı menajerler üzerinden yürütüyor bu işi. Aracı menajer vasıtasıyla teklif yollanıyor 'biz seni istiyoruz' deniyor. Geçen sezon Galatasaray devre arasında Yirenkyi ilgilenmişti. Oyuncu zaten Premier Lig kulüpleriyle masadaydı. Galatasaray'ı bu şartlarda ciddiye alamıyor oyuncular. Mevcut transfer komitesi, biraz daha böyle ilerliyor bu aşamada. Ben burada ciddi problem görüyorum."

Resmen her dönem transfer süreci bu kadar sancılı olur mu ya gelirleri az olan şampiyon olamayan arkasına tff medya desteğini alan adamlar geçen sene biz bir Oshimen alınca muhasebeci olup olay yapanlara karşı hiçbirşey yapmadan trasnfer yapamadan sezona giriyoruz ya .

Bir iki takviye dışında acil ihtiyacı yok takımın, yedek kulübesi neden hala güçlendirilmedi diye stress olunacak da değil bence.

Alınacak bir 10 numara dışında 11'e doğrudan belki stoper ki düşük ihtimal kim alınacak ki geriliyorsunuz dostlar.

Rotasyon mutlaka güçlendirilmeli, ancak kulübe yetersiz neden transfer yapmıyorsunuz da diyemem şu tarihle.

Lig yaklaştıkça hamle yapılmazsa zaten eleştirilecektir.

Tam olarak aynı şey değil aslında çünkü barış hem sağ hem sol iki kanatta da ilk 11 seviyesinde oynayabiliyor. Şuanki düzende solda sadace barış oynarken sağda sane yunus barış üç oyuncu var. Sane’den çıkıp leao çekersen solda leao/barış, sağda da barış/yunus oynayabilecek bir düzen oluyor yani daha dengeli oluyor.
Evet barış hamal olarak devam etsin. Ayrıca barışı sol tarafta beğenmiyorum ben. Absürt performanslarını hep sağ kanatta verdi.

Bir iki takviye dışında acil ihtiyacı yok takımın, yedek kulübesi neden hala güçlendirilmedi diye stress olunacak da değil bence.

Alınacak bir 10 numara dışında 11'e doğrudan belki stoper ki düşük ihtimal kim alınacak ki geriliyorsunuz dostlar.

Rotasyon mutlaka güçlendirilmeli, ancak kulübe yetersiz neden transfer yapmıyorsunuz da diyemem şu tarihle.

Lig yaklaştıkça hamle yapılmazsa zaten eleştirilecektir.
sıkıntı transfer yapılmaya pek niyetli olunmaması ve ağırdan alınması, olmayacak oyuncuların peşinde koşulup gelebilecek oyuncuların da elden kaçması zaten yıllardır olduğu gibi

Geri
Üst Alt