- 17 Eylül 2018
- 20.684
- 23.558
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ülkede kim sorumluluk alıp istifa ediyor da simitçi istifa edecek?Kavukcu sorumluluk alıp istifa etmeli. Adamın anlaştığı kimse onaylanmıyormuş.
Hatta heder gösterip istifa etmeli.
uçak havadayken dış basına düşer kim için gittiğihttps://eksisozluk.com/entry/185245389
ekşi'de yazan kahvekonyak yarın A.Kavukçu'nun yurtdışına çıkacağını yazmış ve nereye olduğu sürpriz olsun demiş. yarın hareketlilik olabilir.
Leao istemiyorsun diazi istemiyorsun. Peki kimi istiyorsun rts?Brahim Diaz'ı da hiç beğenmiyorum. Bir driblinge girdi mi topu ayağından ısrarla çıkarmayan beyin kıtı bir topçu...
Bize cizilen tabloda ve soylenenlere(divan toplantilari) projeler ile transferlerin butceleri farkli. Zaten oyle olmasi lazim.biri kulup(projeler) digeri sportif(transferler) butcesine dahil.Bu Aslantepe projesi bizim transferlere darbe mi vurdu? Olay o mu acaba?
Valla bilemiyorum, haberlerde hep kiralik opsiyonlu diye gorunce iskilleniyorum.Bize cizilen tabloda ve soylenenlere(divan toplantilari) projeler ile transferlerin butceleri farkli. Zaten oyle olmasi lazim.biri kulup(projeler) digeri sportif(transferler) butcesine dahil.
Onemli nokta su: sportiften kulup harcamasi yaptirmazlar iceride, olay cikar cunku kendi icinde kulup sportifa epey borclu ve yanlis hatirlamiyorsam 3 milyara yakin senelik faiz isliyor o borca(meblagi dogru hatirlamiyor olabilirim). O yuzden transfer paralarini projeye harcama gibi durum soz konusu olamaz. Buyuk kaos cikar. Zaten oyle olmadigini sundular - proje icin 10 yil odemeli kredi cekildi falan filan.