3 hafta sonra lig başlıyor. Olası kötü start vermenin bedeli ağır olur. Hala ne giden belli ne gelecek.
Biz transferi 30 agustos goztepe macında puan kaybedince yaparız zaten. Onun öncesinde 2 tane 1. lig takımı var rakip olarak onları bi zahmet gecerler zaten.
30 agustos gecesi tum menejerlere elinizde ne var diye sorarlar ne varsa artık alırız.

Sen adamlarla anlaşamazsan oyuncu ile yeni sözleşme yaparlar pazarlıkta elim daha kuvvetli olsun diye. Oyuncu gelmek istiyordu zaten, muhabirlere değil gidip yönetime laf atmak gerek
Muhabirlere her turlu laf edilirde

Yönetime 2 kat edilir orasi da kesin. Cunku cocuk anlamis bunlardan bi halt olmayacak bari sözlesme uzatim demis

Fifa yarın bi gün kiralama olayını yasaklasa demek ki bizim kulüp kapanacak

Yem değil yav Tolgahan bile yazdı.

Can Uzun, Enciso isimlerini de verdi hoca, senin demene göre Can Uzun ile de ilgilenmiyoruz demek..
Can uzunlara ilgilenmediğimiz çıksa şaşırmam abi ben şuan ben Okan hocanın isim veripte aldığımız oyuncu hatırlamıyorum ya

Eyvah 40 dkya cildirtici tivitler paylasilmaya baslanacak burda...

Hy+ank kombosu var- 15 tane kudurtucu anektod tiviti okuyabiliriz burada

Aksamustu cildirmayi da alacati necati yerine umit karanla bodrum sahilleri kombiniyle bct almis.

Aslında ben Fenerbahce yerinde olsam Leao yerine Can ı alırım. Hem yerli hem solu kurtarır hem de bizi delirtir.
Keremi satamadiklari surece girmezler o toplara.

Arabsitana kerem ve amrabat pazarlayabilirlerse hem transfer yaparlar (kural kaide kontrol esneklikleringaranti zaten) , oradan para girdisiylr temizlik yapmaya ugrasirlar iste

Leao muhabbeti sıkmadı mi artık. Karakullukcu harbiden doğru söylüyor. Leao'nun izlediğim her maçında aynı şeyi düşünüyorum Osimhen'le bu herif olmaaaaaz. Osimhen'e top atabilen Garry rodrigues tarzı sprinter hafif teknik bi kanat bulmak lazım. Bizim takımın şu an korkutuculuğunun olamamasının en büyük sebebi bu. İşin kötü tarafı Yönetim ve Okan bey bu konuda hiç bir adım atmıyorlar.

Bakalım uçak haberi çıkacak mı bu gün kahvekonyakın uçak muhabbetini merak ediyorum şu saatlerde hareketlilik olması lazım aslında

Dogru tek yerlileri de orada o acıdan da anlamsız olurmus da. Bu herifler bir iş cevirip gönderiyor ya bu adamları.
Sirf ondan degil, can gelse keremin altinda ezilecek yerli oldugu icin. Ya da leao alsalar kerem yedekte para kazanacak artik 7 mi 8 mi 5 mi ne haltsa maasi.

Aziz ali koc kadar aptal degil bence bu detaylarda.

Bosluk acmalari lazim "mantikli" olmasi adina

Reijnders + Diaz/Enciso + Can

Bizim yapmamız gerek öncelikli transferlerimiz bunlar olmalı

Takım yoksa upgrade olamaz hala takımda bir beyin yok diyorum, bizimkilerin bunu görmemesi imkansız yani
Reijnders kesin ayrilacak mi ki City den yav bu arada. Biraz muhabbetini yaptik ettik ama oyle bir durum var mi emin miyiz?

Edit: gelir gelmezden ziyade (bence cok zor) transfer pazarinda mi adam emin degilim.

Reijnders kesin ayrilacak mi ki City den yav bu arada. Biraz muhabbetini yaptik ettik ama oyle bir durum var mi emin miyiz?

Edit: gelir gelmezden ziyade (bence cok zor) transfer pazarinda mi adam emin degilim.
Bilmiyorum, gidip istemeden bilemeyiz. Başka biri de olabilir.

10 numarada çok kayboluyor... göbekte oynamak zordur. Çünkü rakibin 6 numarası stoperi falan sürekli 10 numaranın üstünde olur... çok dağılıyor öyle zamanlarda... kanatta daha etkili olduğunu görebiliyoruz. Sağlam kondisyonu üst düzey yunus takıma çok katkı verir ama ilk 11 in 10 numarası olması için çok ekmek yemesi lazım...
Bence Yunus'un en iyi performans verdiği sezon, iki sezon önce Sneijder gibi sol içe bakan 10 numara pozisyonuydu. Sakatlık sonrası bi aha o mevkide oynatılmadı.

Bizimkilerin 1 aydır hamle yapmadığını surdan anlayabiliriz Haluk 1 aydır transfer haberi girmiyor ortalıkta yok adam.

Geri
Üst Alt