dursun batırdı kulübü

Haluk Yürekli:''Bazı oyuncuların hesaplarına haciz geldiği konuşuluyor.Ayrıntılarına girmeyeyim.Ekonomik olarak çok parlak durum yok''
Çalıştığın firma finans sıkıntısı yaşadığında senin hesabına mı haciz gelir firmanın mı? Haluk bu sene sıçıp batırıyorsun üstüne bir de çok kötü hikaye yazıyorsun

Genemi mehmet özbek. Yok arkadaş can cikar huy cikmaz diye bosa dememisler bu dursun un 2015 den 2 farki varmis iste erden baskan ile okan hoca. Şimdide 77 yasinda kerameti kendinde sandigi sacma sapan egosuyla ugrasiyoz belliki. Ben bu herifle basarili olmak bile istemiyorum artik defolsun gitsin. Sampiyon olsak bile bizi 1 adim ileriye tasiyamayan asla da tasiyamayacak bir adimin sozde basarisini ihtiyaci yok bu klubun. Yeter biktim artik.

Haluk alanen art niyetli olduğunu belli etmiştir bu kadar şerefsizlik olmaz

Hadi bakalım

IMG_1727.webp

Tostos hem gastecilerine leao istiyorum dedirtiyo hem ifbye bırakıyoruz dedirtiyo kendisine sinek2li diyen adama kıyak geçiyor galiba taraftarına şirin gözüksün diye

Aynen katılıyorum yönetimin en büyük sorunu iletişim yok iletişim işini beceremiyorlar çıkıp bangır bangır haddi bildirilmeli komplo teorisi de diyebilirsiniz ama aziz yönetimi geldi geleli bi borç para yok muhabbeti döndürülmeye başlandı medyada bu tesadüf değil bizimkilerin böyle haber yaptıracağını sanmıyorum eleştiri okları dönecek olduğu için he işlerine gelir orası ayrı ama bunlar artniyetli ve kasıtlı planlanmış şeyler
Beni cileden cikartan en buyuk unsur bu zaten...

Epey de gaddar bir bakis acim var, erden timur sayesinde 2 sezon tahammul cercevesinde asiri ustune gitmedigim yonetim, son 2 sezon uzerine yeni secilmesine ragmen daha 1 tane cumle kuramayan heyeti, soru alamayip 2 cumleyi paragraftan okuyan baskan demeciyle taraftar olarak beklentimi karsilamiyor.

Erden timur da benzer durumdaydi ilk secilen sezonda(basarisiz transferleri de olmasina ragmen) ama aralarda basin karsisina cikiyordu, surecten detay vermese de taraftardan sabir ve guven isteyisi vardi. Herkes istedigi soruyu soruyordu karsisindaki yoneticiye.

Mevcuttakiler herkes gelmek istiyor, butcemiz soyle boyle..belcikada pozlar..

Deliriyorum yani.

Takimin su ligi kazanmasi faktoru sayesinde bugunleri gorduler fakat taraftara karsi bu sessizlik saglikli degil.normal de degil.

Erden timur gorevi birakirken. Icerideki bu hesaplasmalardan. Tirnak icinde kotulukten bahsediyordu dün gibi aklimda. Mesele sampiyon olmak degil icerideki bu sorunlari cozemeden ayni seyleri yasayip durucaz anlaminda aciklamalari vardi ne öngorulu adammis helal olsun. Vallahi yeter sokayim sampiyonluguna. Bu heriflerle gelen basari bir iluzyon

Beni cileden cikartan en buyuk unsur bu zaten...

Epey de gaddar bir bakis acim var, erden timur sayesinde 2 sezon tahammul cercevesinde asiri ustune gitmedigim yonetim, son 2 sezon uzerine yeni secilmesine ragmen daha 1 tane cumle kuramayan heyeti, soru alamayip 2 cumleyi paragraftan okuyan baskan demeciyle taraftar olarak beklentimi karsilamiyor.

Erden timur da benzer durumdaydi ilk secilen sezonda(basarisiz transferleri de olmasina ragmen) ama aralarda basin karsisina cikiyordu, surecten detay vermese de taraftardan sabir ve guven isteyisi vardi. Herkes istedigi soruyu soruyordu karsisindaki yoneticiye.

Mevcuttakiler herkes gelmek istiyor, butcemiz soyle boyle..belcikada pozlar..

Deliriyorum yani.

Ya hiç konuşmayacaklar yada süreç hakkında bilgi verecekler bi öyle bi böyle olmuyor gerçekten art niyetli olduklarını düşünmüyorum ama kapasite ve beceriksizlik sorunu var yönetimin

bizim oyunculara zamlı sözleşme dağıttığımız yetmedi bir de elalemin topçusuyla ilgilenip yeni sözleşme imzalatıyoruz
hayırseversaray

Geri
Üst Alt