Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.271
- 91.161
- 5.093
Ya yeter be!Van Dijk - Bruno - Leao derhal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya yeter be!Van Dijk - Bruno - Leao derhal
valla izledim yalanım varsa eşşek tepsinüçünün toplam 3 maçını izlememişsindir
Para olup olmaması ayrı bir husus ama çıkıp oyuncunun hesabında haciz var bilmem ne dersen bu art niyettir yalandır oyuncunun hesabıyla kulübün ne alakası varAynen dostum para gırla kulüpte. Onun için gelene geçene kiralık teklif ediyoruz.
Vergi meselesi şöyle,Para olup olmaması ayrı bir husus ama çıkıp oyuncunun hesabında haciz var bilmem ne dersen bu art niyettir yalandır oyuncunun hesabıyla kulübün ne alakası var
Cidden şu Sara size ne yaptı anlamıyorum. Daha ne vereceği belli olmayan Lesley yazıyorsunuz. Takımdaki tek teknik orta saha. Topal josej orta sahası gibi orta sahaların bu ligde iş yapmadığını kaç kere de gördük amaUğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Lesley
Barış Encisio Leao
Osimhen
Benden okey daha iyisi olmaz bu şartlarda olursa brahim olur belki sara gönderip
o bile olmaz son gün geri dön mauro deyip icardi ile tekrar anlaşırlarbunlar yedek forvete enes ünal'dan daha iyisini alamaz
Kazımcan kanat oynar aslında. Altyapısı Sol-Sağ açık diye biliyorum.Hadi 10 numara için baba isimleri bekliyoruz da yaw git 1 tane kanat al bari baırş-sane hariç orjinal kanat yok takımda