Transfer Nöbeti #6

NOLUYO?? 😱😱
Başlıklar küçüldü ve kırpıldı 😱
Screaming Jeff Hiller GIF by Apple TV

ya arkadaşlar ne bruno'su ne camavinga'sı aloo, full yalan dolan

olm sözü en doğru çıkan tier 1 duyumcu diyor ki; okan hoca istemesine rağmen Aral'ı almadı yönetim.

bu şu demek, yönetim kalkıp 10-12 milyon euro bonservis verip hocanın istediği danimarka'da yılın futbolcusu ödülünü kazanan genç ve yerli bi kanat oyuncusunu alamıyor :)

ödeme takvimi o şu bu bunları bilemem, kulübün nakit akış tablosunu tutmuyorum en nihayetinde

ama sebebi ne olursa olsun dursun para harcamıyor, harcamayacak da.

ya arkadaşlar ne bruno'su ne camavinga'sı aloo, full yalan dolan

olm sözü en doğru çıkan tier 1 duyumcu diyor ki; okan hoca istemesine rağmen Aral'ı almadı yönetim.

bu şu demek, yönetim kalkıp 10-12 milyon euro bonservis verip hocanın istediği danimarka'da yılın futbolcusu ödülünü kazanan genç ve yerli bi kanat oyuncusunu alamıyor :)

ödeme takvimi o şu bu bunları bilemem, kulübün nakit akış tablosunu tutmuyorum en nihayetinde

ama sebebi ne olursa olsun dursun para harcamıyor, harcamayacak da.
Dursun anca zirt pirt sampiyonluk kutlasin

Bu arada Dursun 2 yıl daha kulübün başında ve kafasında neler var maalesef bilmiyoruz. Kulübün parası yok diye bir şey yok, mesele bu parayı harcamak istemeyen bir başkan. Muhtemelen teknik direktörünün bile yaşamadığı güç zehirlenmesi yaşıyor ve ben ne dersem o olacak tribinde.

Dursun başgan gerekeni yapacaktır

Musterih olunuz

Geri
Üst Alt