Transfer Nöbeti #6

Kötü olduğumuz kadar iyi işleride atlamamak lazım.

Yöneticilik işi tecrübe işi illa ki hata yapılacaktır ama uzun vadede kalıcı olamadı orada da farklı konular var ben önünün kesildiğini düşünüyorum.

İlk dönemi Avrupa'da bile olamayacak takıma Torreira + Mertens'i çok makul rakamlara Ağustos başında indirdi. Hoca forvet transferi istemezken Icardi'yi sonuna kadar kovalayıp son günlerde işi bitirdiler.

İkinci transfer dönemi normallerden farklı olduğunu düşünüyorum normalde alacağımız adamlara muhtemelen bütçe onayı alamadı ve sonrasında panik durumu başladı bir tık Dursun başkanın Erden Timur'un arkasından oyun çevirdiğini düşünüyorum çünkü Erden Timur çok daha ön plana geçmişti engellemek istemiş bile olabilir.
Helal! Katiliyom 100/100 !

Abdullah Kavukçu'da hataları var ama o bile aynı şeylerden sorun yaşıyor vizyonu daha geniş ama başkan tarafından onay alamıyor günün sonunda ben başkanın sürekli taş koyduğunu düşünüyorum bu kadar AŞ'de sorun olması normal değil.

Singo'ya 30 m euro verdik hata etmişiz diyor adama teklifler geliyor bir tek maaşı sorun onun hariç en kötü aldığın fiyata çıkarırsın bunda bile ego kasıyor.

O sene bonservis limitimiz hiç yoktu, olanı da zorla Icardi'ye verdik. CL kadrosu kurulduğu için de Rashicadan önce Zaha ve Tete alındı, ki o dönem için ikisi de Rashicanın önünde isimlerdi.

Rashica da beklemedi, BJKye gitti. Şimdi sorsan kafasını dağlara taşlara vuruyordur.
Hocam teoride haklısın , lakin verim alıp , almak isteyip bekle dediğin oyuncunun mevkisine adam almaz ve de adam gibi beklersin/bekletirsin.Hemfikirmiyiz. ???Çocuk nereye kadar bekleyecekti üstüne 2 tane kuma gelmiş vaziyette. KAfayı taşlara vurmasına gelince birde şöyle düşün o zamanki Rashica şimdi bizde olsa neler olabilirdi acaba? Oshimen'e kaç asist yapardı??? Sen üstüne aldıkça aldın. Aynı olay boey olayı gibi .Karbon kağıdı misali.

Evet bu cevabı bekliyordum. 2 tane kanat alınmış çocuk ne yapabilirdi.??? Söylermisin. Daha ne kadar bekleyebilirdi.Aylarca bekletildi.Senin ortasahanda adam yok kanada 2 tane oyuncu çekiyorsun hemde maliyetli transferler.

zaha ve tete’yi o yazin dinamikleriyle bonservissiz oyuncular olarak almamiz normal bence. sl’ye gidememe ihtimali de vardi belki hic limit acilmayacakti.

ziyech, rashica jk’ye gittikten 1 gun sonra falan geldi. aslinda sag kanatta tete haric kimse yokmus zaten 1 hafta daha beklese ilk 11 olurdu yine bizde.

Transfer isini biz yapamayiz cunku vizyon ister, suan dusunuyorum ve hayretler icinde kaliyorum. Sen gidip nasil Icardi-Mertens-Toreira-Sanchez gibi isimleri getirebilirsin.. gercekten akil isi..

Doruk Ulusoy ismini görünce eski kolpacılar aklıma geldi. Fatih Terim'in isim verdiği Ekin ayaz'lar, Senfo10'lar, Falko Götz'ler, kolpacılar kolpacısı Baggio, bu oyuncu geldi takım şimdi 46 kişi oldu diyen arkadaş filan ne oldu kayboldu bu duyumcular. Sahip çıkamadık duyumcularımıza. Altyapımızdan çıkan adını unuttuğum duyumcu bile düşmüyor artık. Biyogala, Burak Eren, Jefe mefe türedi.

zaha ve tete’yi o yazin dinamikleriyle bonservissiz oyuncular olarak almamiz normal bence. sl’ye gidememe ihtimali de vardi belki hic limit acilmayacakti.

ziyech, rashica jk’ye gittikten 1 gun sonra falan geldi. aslinda sag kanatta tete haric kimse yokmus zaten 1 hafta daha beklese ilk 11 olurdu yine bizde.
Şuan bize tamda o günkü gibi sağ açık lazım.ben onu bilir onu okurum.İçimizde ukte kaldı vallaha yıllardır.Sonuçta ne ona yar oldu ne de bize.

Bizi fenerden daha güçlü yapan şey 4 senedir hep 1 adım önde olmamızdı. Icardi, Mertens, Torreira varken adamlarda Batshuayi, Rossi, Pedro filan vardı sonrasında bu döngü böyle devam etti onlarda bir noktada akıllandı Dzeko + Tadic'i gördükten sonra Fred, Asensio, Skriniar sürekli artık yüksek maliyetli olsa bile sağlam adamlara gidiyorlar.

Sonraki senelerde biz her seferinde daha iyiydik halende iyiyiz ama artık fark o kadar büyük değil Osimhen'in %100'ünü alamadığımız her senaryoda eksi yazacağız.

Osimhen gibi top 10'da olan bir forvetimiz var ama onu besleyemedikten sonra böylesi bir forvete sahip olmanın hiçbir potansiyelini kullanamayacağız. 2 senedir bu adama yazık ediyoruz doğru yapıyı kursak devasa bir katkı alırdık.

Bizim fenerden daha güçlü yapan şey 4 senedir hep 1 adım önde olmamızdı. Icardi, Mertens, Torreira varken adamlarda Batshuayi, Rossi, Pedro filan vardı sonrasında bu döngü böyle devam etti onlarda bir noktada akıllandı Dzeko + Tadic'i gördükten sonra Fred, Asensio, Skriniar sürekli artık yüksek maliyetli olsa bile sağlam adamlara gidiyorlar.

Sonraki senelerde biz her seferinde daha iyiydik halen iyiyiz ama artık fark o kadar büyük değil Osimhen'in %100'ünü alamadığımız her senaryoda eksi yazacağız.
Dusunsene Umut, Fenerde Erden Timur olacakti, adamlar bu butceyle neler yapardi neler.. biz sahiplenemiyoruz.. Her zaman en buyuk zaafimiz buydu ztn.. onun icin fazla beklentim yok bu sene.

Dusunsene Umut, Fenerde Erden Timur olacakti, adamlar bu butceyle neler yapardi neler.. biz sahiplenemiyoruz.. Her zaman en buyuk zaafimiz buydu ztn.. onun icin fazla beklentim yok bu sene.
Her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok illa ki biri düzeni kıracak başka takım çıkar şu demek değil fener şampiyon olur aynı zamanda beşiktaş ve trabzon'da var ama zirvedeki takım o gücü korumak için her zaman fazlasını yapmalı bizde o icraat var mı pek göremiyoruz.

Geri
Üst Alt