Transfer Nöbeti #6

Transfer isini biz yapamayiz cunku vizyon ister, suan dusunuyorum ve hayretler icinde kaliyorum. Sen gidip nasil Icardi-Mertens-Toreira-Sanchez gibi isimleri getirebilirsin.. gercekten akil isi..
Yaparsın;
1-Erden Timur'u getir
2-Gardi ile çalış
3-Trabzon'dan ayrılan scout'u transfer et
4-Ve en önemlisi ihtiyaç listesi belirle.2 gözlede baksan 4 gözlede baksan 8 gözlede baksan takımda bir maestro'ya ihtiyaç olduğunu görürsün apaçık.

Lig epey zorlaştı 3 sene önceki gibi kolay bir lig olmayacak mesela bu atlanıyor anadolu takımlarıda hiç fena değil. Göztepe, Samsun iyiydi üstüne Çoruk ve Amed katılacak onlarında sağlam bütçesi olacak geçen seneden Konya iyiydi, Rize iyiydi onlarda kadrolarını güçlendiriyor.

Eskisi gibi kek bir lig olmayacak.

Yaparsın;
1-Erden Timur'u getir
2-Gardi ile çalış
3-Trabzon'dan ayrılan scout'u transfer et
4-Ve en önemlisi ihtiyaç listesi belirle.2 gözlede baksan 4 gözlede baksan 8 gözlede baksan takımda bir maestro'ya ihtiyaç olduğunu görürsün apaçık.
Hepimizin kafasinda gecen ama bizim bastaki adamlarin gormesizlikten gelen noktalar.

Her sene şampiyon olunacak diye bir kural yok illa ki biri düzeni kıracak başka takım çıkar şu demek değil fener şampiyon olur aynı zamanda beşiktaş ve trabzon'da var ama zirvedeki takım o gücü korumak için her zaman fazlasını yapmalı bizde o icraat var mı pek göremiyoruz.
Dogru Umut ama 2 tane guclu adamin olsa basta, bu sportif basariyi devam ettirebilirsin, ama
Bayern gibi dusunup dogru insanlarla calisirsin. Ama bizde oyle bsy yok ne yazikki.

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama bizimkilerin transferde Ağustos-Eylülü bekleme sebebi fırsattan ziyade oyuncu maaşlarından düşmek. Yılda 10-12 milyon euro para alan adamın Haziran-Temmuz belki de Ağustos maaşını kendi kulübü versin, ben de kalanını vereyim gibi. Icardi'de de benzer bir iş yapmıştık hatırlarsanız. Böylece maliyetten kısıyorlar. Oyuncu da sakat değilse kendi kulübünden idmanlı geliyor zaten.

Bizden giden uçuyor ve gelen 2 aydan önce oynayamıyor adlı hiçbir dayanağı olmayan ve götten uydurma şeyleri her yıl 500 kez falan duyuyoruz

Bunlari konusunca okanci dursuncu oluyorsun maalesef..
Elestiri yapilsin ama mantikli argumanlar uzerinden biz de artik oyle bir linc kulturu olustu ki sanki okan bunlarin ayagina tas bagliyor bizde oynarken.. Abi acin bakin gelen gidenlere 1 tane yasli genc topcu yok bizden gidip de bir yerlerde sov yapan..
Okan oynatamiyordan ziyade Okan- Dursun artik her kim aldiriyorsa dogru transfer yaptiramiyor kismina odaklanmamiz lazim..

Dogru Umut ama 2 tane guclu adamin olsa basta, bu sportif basariyi devam ettirebilirsin, ama
Bayern gibi dusunup dogru insanlarla calisirsin. Ama bizde oyle bsy yok ne yazikki.
Şampiyonlukta 7 fark olmuş belki 40 yıl geçse kapanmayacak bir fark yani direk bariz üstünlük kurmuşuz rakip harcadıkça bile başarı elde edemiyor senin yapacağın 3-4 tane kritik hamle rakibi yine karamsarlığa yöneltip psikolojik üstünlüğü alacak durumun varken böyle lay lay lom hareketleri ben sevmiyorum.

Bunlari konusunca okanci dursuncu oluyorsun maalesef..
Elestiri yapilsin ama mantikli argumanlar uzerinden biz de artik oyle bir linc kulturu olustu ki sanki okan bunlarin ayagina tas bagliyor bizde oynarken.. Abi acin bakin gelen gidenlere 1 tane yasli genc topcu yok bizden gidip de bir yerlerde sov yapan..
Okan oynatamiyordan ziyade Okan- Dursun artik her kim aldiriyorsa dogru transfer yaptiramiyor kismina odaklanmamiz lazim..
Odaklanamaması için belli sebepler olabilir mi?
Jelert'i hangi güç 11 milyona getirdi mesela? Hiçbir açıklama yok .3 ay Doue ile yatıp kalktık bir baktık kutudan jelert çıktı.
Bizim transfer noktasında sıkıntı olduğu kesin.
Efektif transfer yapamama sorunumuz var.Hem almada hem satmada.

Şampiyonlukta 7 fark olmuş belki 40 yıl geçse kapanmayacak bir fark yani direk bariz üstünlük kurmuşuz rakip harcadıkça bile başarı elde edemiyor senin yapacağın 3-4 tane kritik hamle rakibi yine karamsarlığa yöneltip psikolojik üstünlüğü alacak durumun varken böyle lay lay lom hareketleri ben sevmiyorum.
Birlik olmak lazim iste. O adam hapiste yatarken durmadik ve destek olmadik. Adam zaten aglamisti tutanacak dalim yok diye. Biz sade izledik ve bisey yapmadik.

Trabzon bi 30'a daha oyuncu satıyor neyse Brezilya milli takımı yapan Sara'ya daha talip bulamayalım.

Hadi oulaiyi falan anladik da bu herif ne oynadi da 30a gidiyor abi aklim duracak ..Kesinlikle geriflerin iyi bir transfer agi var daha once takipte olan adamlari alip yarim sezon -1 sezon parlatip o kuluplere iteliyorlar

Geri
Üst Alt