Transfer Nöbeti #6

necmi-yapici_954116-e1533040519768.webp

Totenhamın Chelseanin Liverpoolun yani Epl’deki çoğu takımın kadrosu şişik oralardan ihtiyaç giderilir ama bu Lesley gibi adamı beklemiyordum inşallah yanılırım ama gerçekten bizim seviyemizde bir oyuncu değil. Eğer CL nde ileriyi istiyorsak zor geçtiğimiz Juve ya da duman olduğumuz Liv gibi orta sahada fizikli hızlı teknik adamlara ihtiyaç vardı 6 numarada.
8 içinde Saradan çıkıp daha dinamik hızlı ve skorer adam lazım.
Ve tabiki kanayan yaramız oyun aklı maestro 10 numara eksiğimiz var
Bunlar yapılmadıkça ümit bağlamanın heyecanla maç günü beklemenin bir anlamı kalmıyor maalesef. Görünen köy klavuz istemez herşey ortada, prta sahada bitiyor. Orda çok zayıfız.
37lik Mertens bile ne farklar yaratıyordu.
Benim anlamadığım Kepren Thuramlar Camabingalar Curtis Joneslaradan nasıl Lesleylere geldik.. İnanılır gibi değil.
Cuestaları Jelertleri yusuf demirleri vs bunları kim aldırdı hala klüpteler mi hala transferde rol alıyorlar mı??
Bence bu soruların cevabını biliyoruz!!!

Dun dursun leao icin kiralik teklifi yapti reddedildi haberi vardı. Bu adam suikaste uğramak falan mi istiyor.

Gardi, Milan kulübüne girip ceketini atsa alırız ama Dursun başkan istemiyordur.
Tam tersi Milan'da Jorge Mendes daha etkili şu an. Gerek TD, gerek Goncalo Ramos transferinden bunu görebiliriz. Tabi asıl olay para da biter her transferde parayı veren düdüğü çalar.

RT atıp geri çekmek ne anlama geliyor

Onu bıraktım RT atmanın anlamı ne tam olarak

Geri
Üst Alt