Transfer Nöbeti #6

Açıkçası Günay denince benim aklım hala Monaco maçında.Ne ara karşı takımın teknik direktorune okadar atar gider yaptı siniri tavan yaptı o Halle girdi gölü yedi.Bir türlü oradan alamıyorum kendimi.Ve o olaydan sonra bana inanılmaz antipatik gelmeye başladı resmen.

Bir de transferin parasına bakmam tayfa vardı Uğurcanla Singo’ya 65 bonservis vermek saçmalık dediğimizde, böyle ortada parasına bakacağınız transfer de kalmaz.

Burda halen bir kac üye paralel evren de yasiyorlarmis gibi 150-200 milyon harcamali kadro kuruyor. Kavukcu neye güvenerek 500 milyon bütcemiz var dedi onuda hic anlamadim. Beceriksiz herifler paran yoksa diger takimlar gibi oyuncu satip bütce yaratabilirler, ama bunu yapacak kapasitede adam yoktur. Üstüne o yüksek maaslar transferleri zor duruma sokuyordur.

Günay süper kupa maçını verdi, Türkiye kupası maçını verdi, Samsun maçını verdi gönderilmesi için daha ne kadar kupa vermemiz gerekiyor.

Roma, Rafael Leao ile ilgileniyor. (Sky DE)

Real Madrid, Yan Diomande için ikinci bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Dün belirttiğim üzere ilk teklifleri Leipzig tarafından kabul edilmemişti (90+10M€).

(Fabrizio Romano)

Leao da Leao arkadaş ne alaka bizim takımla ya
italyanların bize çakma çalışması herhalde
10 no yok 10 no
Şöyle olur ancak ; Sane satılır, Leao opsiyonlu kiralanır, Barış sağa geçer vs ama bunlar daha Lemina'yla falan zor sözleşme imzalıyor. Çaplarını aşar böyle işler.

Burda halen bir kac üye paralel evren de yasiyorlarmis gibi 150-200 milyon harcamali kadro kuruyor. Kavukcu neye güvenerek 500 milyon bütcemiz var dedi onuda hic anlamadim. Beceriksiz herifler paran yoksa diger takimlar gibi oyuncu satip bütce yaratabilirler, ama bunu yapacak kapasitede adam yoktur. Üstüne o yüksek maaslar transferleri zor duruma sokuyordur.
Ciro var dedi, 400 m euro civarı ciro vardı geçen sene, Mağazacılık halka arz edilirse total ciro 500ü görür bu sene.

Rodri, Real Madrid'e transfer olmak istediğini çevresine ve Florentino Perez başkana iletti. Real Madrid'in yakın zamanda Manchester City ile görüşmelere başlanması bekleniyor.

Rodri için Madrid'de 4 senelik kontrat hazırlanıyor.

(The Athletic)

1000167264.webp

Yonetim bu sekil devam ederse taraftar maddi anlamda destegi keser.Futbol heyecan isteyen bir sektor kimi zaman yildiz alirsin kimi zaman kendi yildizini cikarirsin.Forma satisi olsun sponsor olsun hedef yukseltmek icin cok degil 1-2 yildiz 2 de genc gercekten potansiyelli oyuncu kovalamamiz gerekiyor

Bu arada ben dünkü maçtan sonra leao falan demem ha gelirse hayır demem ayrı bir konu ama bangır bangır 10 numara diye bağırıyor takım

Manchester United, Roma'nın Fransız orta saha oyuncusu Manu Kone ile prensipte anlaşma sağladı. Artık kulüplerin bonservis pazarlığı başlayacak.

Manchester United, açılış teklifi olarak 50 milyon euro sunmaya hazırlanıyor.

(Il Tempo)

Galatasaray'ın yıllık 8 milyon euro maaş teklif ettiği iddia edilse de, Bremer Juventus'ta kalmaya sıcak bakıyor. (Corriere dello Sport)

Geri
Üst Alt