İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 5.696
- 4.021
- 1.278
Aslında başkan kafayı kırıp acun gibi bi yüzdelik liste yayınlasa ortalığı kan götürse ne güzel olur : D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plan program kadeşim anlamazsın sen üst akılEylülün başında sağa sola saldırıp kazık yiyeceğimiz aşikar.
Valla bence 3 kuruşluk adam bana katkı sağlıyorsa 5 kuruş olur 5 kuruşluk kariyerli 3 kuruşluk olur... Bana city deki bayerndeki performansları katkı sağlamıyor ne yazık ki bana burada ne verdiğine bakarım... ama şu konuda haklısın alınan hiç bir oyuncunun ne vereceğini bilemem... ama elimde ne verdiğini bildiğim oyuncunun üzerine getirmenin de mantığı yok bu durumda...İster tükür, ister pisle oyuncu gelmeden önce ne vereceğini bilemezsinEğer tutmadıysa gönderirsin, gelen kariyerli adamın performans verememesi elindeki 3 kuruşluk adamın maliyetini 5 kuruşa çıkarmaz.

İşte tüm mesele bu.Sen mevcutu öldürüyorsun .Onu şevke getirmek istersen alırsın genç pırpır.Ağzına sağlık Sevgili Kerem.Tüm mesele bu.Yapılan bence tamamen saçma .Olmuyor işte zorlamanın ne alemi var.Bu kafadan acilen çıkılması gerekli.Valla bence 3 kuruşluk adam bana katkı sağlıyorsa 5 kuruş olur 5 kuruşluk kariyerli 3 kuruşluk olur... Bana city deki bayerndeki performansları katkı sağlamıyor ne yazık ki bana burada ne verdiğine bakarım... ama şu konuda haklısın alınan hiç bir oyuncunun ne vereceğini bilemem... ama elimde ne verdiğini bildiğim oyuncunun üzerine getirmenin de mantığı yok bu durumda...
Analiz güzel ama osimhen bence bu hikayeyi gerçekten değiştirirdi icardi yapar mıydı bilmiyorumda sadece nesri ve osimhen yer değişse yüzde yüz hikaye değişirdi.Osimhen de İcardi de Gs'a piyango şeklinde düştü fakat ikisi de Fb'ye düşseydi, aynı sonuç alınır mıydı?
Fatih Terim ve Okan Buruk eski Fb topçuları olsaydı, Fb şampiyonluk ve Avrupa başarısı olarak, bugünkü Gs kadar önde olur muydu?
Her şeyi para ile halledeceğini zanneden Fb'in babadan zengin vandal başkanı, topçusunu karşısına alıp çocuk azarlar gibi azarlıyor. Senin kulübünün sırtını dayandığı 500 yıllık eğitim kurumuna ise Belçika kraliyet ailesi ziyarete geliyor. İki kulüp arasındaki atmosfer farkı bu ve kapanacak gibi değil.
Dursun, Ahmet, Mehmet değil benim bahsettiğim. Kişiler elbet hata yapacak, hatta bazen ihanete bile düşecekler. Önemli olan bu gibi durumları absorbe edebilme kabiliyetin.
Gs bunu en iyi absorbe edebilen kulüp olmuş ki, yıllardır istikrarlı bir başarı sağlamış. En kötü dönemlerinde bile toparlanıp tekrardan domine etmeyi bilmiş.
Şunu anlatamadık herife bir türlü yav.![]()
hala dursun süper plan program falan yazıyorOsimhen de İcardi de Gs'a piyango şeklinde düştü fakat ikisi de Fb'ye düşseydi, aynı sonuç alınır mıydı?
Fatih Terim ve Okan Buruk eski Fb topçuları olsaydı, Fb şampiyonluk ve Avrupa başarısı olarak, bugünkü Gs kadar önde olur muydu?
Her şeyi para ile halledeceğini zanneden Fb'in babadan zengin vandal başkanı, topçusunu karşısına alıp çocuk azarlar gibi azarlıyor. Senin kulübünün sırtını dayandığı 500 yıllık eğitim kurumuna ise Belçika kraliyet ailesi ziyarete geliyor. İki kulüp arasındaki atmosfer farkı bu ve kapanacak gibi değil.
Dursun, Ahmet, Mehmet değil benim bahsettiğim. Kişiler elbet hata yapacak, hatta bazen ihanete bile düşecekler. Önemli olan bu gibi durumları absorbe edebilme kabiliyetin.
Gs bunu en iyi absorbe edebilen kulüp olmuş ki, yıllardır istikrarlı bir başarı sağlamış. En kötü dönemlerinde bile toparlanıp tekrardan domine etmeyi bilmiş.
Şunu anlatamadık herife bir türlü yav.![]()
Bende onu düşünüyoru biz boş kontenjana muhasebeci olduk burda, heriflerde askeri manga gibi yabancı var onuda alalım bunu da modundalar.Fener hala kimseden çıkmadı değil mi nasıl başaracaklar o kadar adamı göndermeyi çok merak ediyorum bakalım nasıl hinlikler dönecek, kimlere paralar akıtılacak şu çöpleri alın diye.
tr için tek adama bağlanmaması konusunda lise avantaj olabiliyor. ama galatasaray'ın büyüme, profesyonelleşme konusunda kulübün geri kalmasına da sebep oluyor bence. zengin adamlar liseli değilse dönem dönem kullan at aparatından başka şekilde algılanmıyor. haliyle bu zenginlerde aptal değil fenerliler gibi varını yoğunu ortaya koymuyorlar. fenerli para veriyorsa da kulübe gittiğini biliyor.Hepsi bir rastgele yönettikleri için, fatih terim sana denk gelmiş o kadar. Zaten yüzyılda 1 tane olmuş, o da avrupada kupa almış. Fatih terim gelene kadar şampiyonluk sayıları ortada. Ki ondan sonra bile rezalet dönemler yaşadık bunları hepsi yönetim kaynaklı. 2000-2010 arasını yok gibi bir şeydik (2002 hariç). En son ne zaman akıllı, becerikli, programli bir yönetim oldu buyrun anlatın
Evet süper kardeşimhala dursun süper plan program falan yazıyor
Ya kardeşim cevabı vermişsin ya.Asıl niye Enciso alınmaz orası kafamı karıştırıyor.
Sana birden fazla ofans adamı lazım, çocuk hem genç hem Okanball futboluna uygun stili sahip. Ayrıca senelik 5-6 vermene de lüzum yok.
Bana kalsa takımla 1 aydır kanka moduna gelmişti.Neyi bekliyorlar anlam veremiyorum.Alınabilecek en iyisi F/P.Bu herif verim alabileceğimiz stilde herif o nedenle bizimkilerin umurunda olmaz.
Asıl niye Enciso alınmaz orası kafamı karıştırıyor.
Sana birden fazla ofans adamı lazım, çocuk hem genç hem Okanball futboluna uygun stili sahip. Ayrıca senelik 5-6 vermene de lüzum yok.
Yav fenerin kötü yönetilmesi bizi çok iyi yapmıyor. Dortmunt, benfica, atletico vs Avrupanın başaltı takımlarılya bile yarışamıyoruz.tr için tek adama bağlanmaması konusunda lise avantaj olabiliyor. ama galatasaray'ın büyüme, profesyonelleşme konusunda kulübün geri kalmasına da sebep oluyor bence. zengin adamlar liseli değilse dönem dönem kullan at aparatından başka şekilde algılanmıyor. haliyle bu zenginlerde aptal değil fenerliler gibi varını yoğunu ortaya koymuyorlar. fenerli para veriyorsa da kulübe gittiğini biliyor.