Transfer Nöbeti #6

Evet süper kardeşim
Dursun başkan Galatasaray Şampiyon
En büyük lise bizim lise. Çünkü benim taraflar olarak aklım yok oley
Lise abi bizim aklımız ermiyor adamlar yönetsin işte
Söylenmek isteneni zerre anlamıyorsun

O yüzden anlatmağa çalışmağa gerek yok

Tecavüzcü övüp aklamaya devam 3-5 gol atacak diye

Osimhen iyi hoşta muadili olmayan oyuncu, yedeğine kimi alırsak alalım aynı futbolu oynarsak sıkıntıya gireriz. Bu sebepla takımın ikinci üçüncü farklı oyun anlayışları ve buna bağlı olarak farklı 11' lerini oluşturmak şart.

Fener hala kimseden çıkmadı değil mi nasıl başaracaklar o kadar adamı göndermeyi çok merak ediyorum bakalım nasıl hinlikler dönecek, kimlere paralar akıtılacak şu çöpleri alın diye.
Adamların ciddi lobisi var, ilk kez yabancı hakem bizim sahaya atandı, her önemli maçınıza hakem dahi demek istemediğin herifi atadılar. Muhtemelen olacak olan şey yabancı sınırı değişecek. Biz de izlicez

hala dursun süper plan program falan yazıyor
Fb Bjk gibi yoldan geçeni üye yapalım kulübe. Futbolu çok iyi bildiğini sanan, sahip olduğu süper futbolcu ağıyla çeşitli kadrolar dizip Gs'a fikirler verecek, çok zeki yoldan geçen 15 bin kişinin süper aklı ile yönetilsin kulüp de görelim.

İşin sonu Fb Bjk gibi oluyor işte.

Götüne teneke bağlayıp rekor oyla itin getune sokarak gönderdiği, kulübünün adını şike ile kirletmiş adamı 8 yıl sonra kurtarıcı olarak geri seçiyor o akıl. Öyle bir akıl işte. Rastgelesiz, müthiş bilinçli ve istikrarlı. :asd:

Yav GS'da böyle bir herif kulübün sokağından geçemezdi.

Beni de bazı konularda zaman zaman irrite etse de, "lise" bu kulübü diğerlerinden başka bir segmentte olmasını sağlayan yegane şeydir. -leri vardır ama +sı bambaşkadır.

Söylenmek isteneni zerre anlamıyorsun

O yüzden anlatmağa çalışmağa gerek yok

Tecavüzcü övüp aklamaya devam 3-5 gol atacak diye
Kimsenin kimseyi akladı yok. Adam gelip burada gol atıp şampiyon yapınca sen de ağlarsın bu sayılmaz tecavüzcü attı diye

Asıl niye Enciso alınmaz orası kafamı karıştırıyor.

Sana birden fazla ofans adamı lazım, çocuk hem genç hem Okanball futboluna uygun stili sahip. Ayrıca senelik 5-6 vermene de lüzum yok.
The team menajerlik şirketinin oyuncusu olmadığı için almıyorlar. Yoksa Cenker yıllık 5 milyondan çakmıştı kulübe.

Bana kalırsa yine barış ve saneyi aynı anda ilk 11 düşünmek facia bir karar olur mutlaka biri yedek kalmalı ve tek başına daha çok atak sürükleyebilecek ve top kullanabilecek bir kanat alınmalı, 10 numaradan bağımsız

Analiz güzel ama osimhen bence bu hikayeyi gerçekten değiştirirdi icardi yapar mıydı bilmiyorumda sadece nesri ve osimhen yer değişse yüzde yüz hikaye değişirdi.
Elbette Osimhen Nesiri'den fersah fersah iyi topçu. Ama iyi topçu oynatabildiğin ve verim aldığın kadar katkı veriyor işin sonunda.

Adamlarda ne hoca istikrarı var, ne kulüp örf ve adeti. Tamamen kaotik bombok bir kulüp. Kimin ne yaptığı belli olmayan, hayal aleminde yaşayan bir yönetim şekli var adamların. Osi gibi bıçak sırtı bir karakter gayet de tutmayabilirdi Fb'de.

Bu arada işin saha içine de bakarsak, Nesiri de az gol atmadı ki, Fb'de 25 gol attı ligde. Şampiyon olacak bir takımın santraforundan beklediği sayıları yakaladı yani gayet.

Geri
Üst Alt