Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.000
- 3.700
- 1.778
Facebook’ta allah çarpsın diyen sayfa tier kaç?City'den Savinhoyu kiralamışız, Facebook'ta bi sayfa Allah çarpsın diyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Facebook’ta allah çarpsın diyen sayfa tier kaç?City'den Savinhoyu kiralamışız, Facebook'ta bi sayfa Allah çarpsın diyo
Son 10 hafta iyimser. İlk 10 hafta havlu atarız bence.Adam akili transferler yaomazlarsa ligin son 10 haftasina gireken havlu atmis oluruz
Cafer abi çok ciddi ve sert bir insansınAcın alpler
Boşluğuma geldi yine![]()
BesikbarsSen sussan iyi olur
City'den Savinhoyu kiralamışız, Facebook'ta bi sayfa Allah çarpsın diyo
icardi piyangosu mu? yahu adamın kariyeri düşüşe geçmişti. psg'in elden çıkartmaya çalıştığı bir oyuncu pozisyonunda, pek de talibi olmayan, özel hayatı çalkantılı, yani totalde düşüş trendinde olan bir durumda idi. hatta ilk geldiğinde çoğu kişinin ciddi soru işaretler barındırdığı bir topçu idi. acaba gs onun için piyango olmuş olabilir mi? sonuçta adam gs'a geldi ve aşı tuttu. kulüp efsanesi oldu. neyse velev ki dediğin gibi piyango olsun. konumuz bu değil, değiştirmeyeyim.2 sene önce osimhen kadro dışı kalıp gelmese şampiyon falan olamazdın.
Aynı şekilde icardi piyangosu vurmasa yine şampiyon olamazdın.
Bunların hepsi plan program
Çok iyi yönetiliyoruz abi yersen
Hadi bekle bakalım bir piyango daha
Ben inandım ağaFacebook’ta allah çarpsın diyen sayfa tier kaç?
Doğruysa o sayfayla birlikte efsane olursunuzBen inandım ağa
Agustos sonu diyorlar hocamYok mu bir gelişme hala
forumu bırakımlıyorum gün 1
Yav yine mi yabu arada singo hala idmanlara çıkmıyor, fildişinde sakatlandığında önemli bir şeyi yok falan diyorlardı yalan olduğu belliydi.
3 maç üst üste oynayamıyor adam şaka gibi adelelerin kasların jelibondan mı be kardeşim
Yav yine mi ya
Şimdilik kap gelene kadar ifşa etmiyorumDoğruysa o sayfayla birlikte efsane olursunuz
Senin Singo nefretibu arada singo hala idmanlara çıkmıyor, fildişinde sakatlandığında önemli bir şeyi yok falan diyorlardı yalan olduğu belliydi.
3 maç üst üste oynayamıyor adam şaka gibi adelelerin kasların jelibondan mı be kardeşim