Transfer Nöbeti #6

Yalan olduğu 330km’den belli haber ama keşke gerçek olsa. Levent tarafında oturuyorum böyle bir teklif alıp anlaşsa Kemerburgaz’a yürür ordan havalimanına sırtımda taşırım :D

Al najm diye aratınca fenerlilerin Sidiki için 80 milyon teklif var haberi dışında bir şey çıkmıyor, kolpa maalesef

Yarın istifayı bassında elekten geçirelim süper ikiliyi( Tostos-simitçi)

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapamazlar, satış yapamazlar, radikal karar almaktan imtina ederler, doymuş kadroyu yenilemekten korkarlar, zılgıt çalan her futbolcuyu zamla sustururlar, kendi içlerinde dahi görev alanı oluşturamazlar, kulübün hakkını koruyamazlar, taraftarın tepkisine kulak tıkarlar, her transfer dönemi milyonlarca insanı çileden çıkarırlar, mali anlamda rekor girdilerin elde edildiği bir dönemi fırsata çeviremezler. Dursun ve avaneleri görelim bakalım papaz bu sene de pilav yiyecek mi.

Okan Hoca şu yerli takım abisi isimleri kollayarak ve şu açıklamayla sıvadı bu transfer dönemi sadece. Can Uzun ve bence Ahmetcan Kaplan hariç bir tane yerli isim çıkmadı. Salih Özcan’ı falan çekebilirsin beleşken. Ona da gitmedik.

Hadi yabancılar için fırsat bekliyorsun diyeceksin de yerli oyuncu için açıklama yapıp hiçbir yerliye girmemek ne alaka hiç anlamadım.

hamza hamzaoğlu'da umut yeter sabri yeter diyordu sonuç gönderilmişti başarısız olup eğer takviye olmazssa aynı sonu kendide yaşar muhtemelen okan buruk

Leao tam Manu’da ilk 5-6 maçta akıp sezon sonuna doğru düşüşe geçerek TR’ye pazarlanacak bir profil var Manu doğru tercih olur ona.

Evet sırf bu yüzden kupa finaline de 11 çıkıp sıvadı. İlk fb maçında da sıvadı.

Yan taraftan kullanılan tüm duran toplarda kupa maçlarında 3.lig takımları için dahil büyük zaaf.

fb’deki tarık kadar iyi maçı yok bu sene

Kap kapalı degil mi

Bu ara bunun için gündem görmeye başladım. Yani şu herifi geri getirmek gibi bir salaklığa umarım asla girmeyiz

Transfer felan yapamayiz biz.Ne oyuncu satiyoruz ne oyuncu aliyoruz
Rakipler transfer yapmasin diye duaya cikacaz nerdeyse.Umurlarinda olduklarini da sanmiyorum.

IMG_0198.webp

Sene başında direkt Brandt çekseler kimse gıkını çıkarmazdı. Diaz , Fernandes falan saldılar piyasaya.

Artık Brandt gelse de kimseyi kesmez.

Bu adamın da Temmuz sonuna kadar kimseyle anlaşmamış olması ayrı bir sorun. Demekki problemli bir isim.

İnşallah ansızın James Rodrigues falan çekmeye kalkmayız.

Bugün satıyorum deseler her ligden üst düzey elli tane takım talip olur adamlar neden fiyat kırsın. Bugün elli tane haber çıktı dış basında kalacak diye ayrıca

Geri
Üst Alt