- 20 Mayıs 2011
- 23.241
- 10.221
- 1.873
Kaynak yasaklı değildir umarım.
Sen gene kaynağı sil istersen heis le marca yasaklıydı.
Şu daha sağlıklı da referansı Abola heralde bu Tiago denen herifin. Onlar da Fanatik ve Hürriyet’ten haber almış sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak yasaklı değildir umarım.
Yav Benfica bu adam yerine John Duran aldı. İş yapmaz dediğimiz adamın yerine alındığı adamı almayız heralde.Hic İzlemedim de birkac reddit yorumunda acayip kazma diyorlardi bu herife
Sen gene kaynağı sil istersen heis le marca yasaklıydı.
Şu daha sağlıklı da referansı Abola heralde bu Tiago denen herifin. Onlar da Fanatik ve Hürriyet’ten haber almış sanırım
Bu Ivanovic nasıl bi herif? Seferovic havası aldım
Bu arada benim hatırladığım kadarıyla bu daha çok Andone tarzı bir adamdı. Bitiriciliği zayıf hareketli.Bu Ivanovic nasıl bi herif? Seferovic havası aldım
İyi bari inşallah yalandır bu herif tam mal gibiEkli dosyayı görüntüle 329448
Haber kaynakları Fanatik yav fake haber
çekin işte monacodan 2-3 adam 100 milyonluk bir paket yapalım hemen
Topla sakar olanlardan diye hatırlıyorum. En azından 2 - 3 maçını izlediysem hiç beğenmedim. Tabi burası tr ligi. 2 gol ortalaması ile gelenler gol kralı oluyorlarBu Ivanovic nasıl bi herif? Seferovic havası aldım
kolpa da salmıyor herifGSC yine samanlıkta iğne arar gibi kaynak arıyor. Ulan Dursun milleti ne hale getirdin?