Transfer Nöbeti #6

transfer yapacagiz gibi

Batuhan, Nihat’ın oğlu, o var yani, diğerlerini tanımıyorum.

Orada mesele yoğunluk, Forbes ortalama 500 ve üstü serveti olanların listesi, mesela 100 kağıdı olan adam 20sini vermez, orada anlatmak istediğim bir hacim olmaması.

Ayrıca yönetimde olmalarına da gerek yok sadece Murat Ülker’in son 20 senedeki katkısı 500 m euro falan.
Bir insan bir kulübe 500 milyon euro neden akıtır ki. Bir kulüp sahibi olsa zaten akıtacağı para bu kadar olur gidip fenergücü diye bir takım yaratsa 3. ligden falan bu yatırımlarla 10 sene üst üste şampiyon olurlardı.

Kaynağı belirsiz paranın dolaşıma sokulma noktası dışında bir gerçek görülmüyor.
Cemaatle de zamanında kankaydılar ülker de onun yarattığı bir canavar olduğuna göre tüm şeyler bir noktaya çıkıyor.

2025 yaz transfer döneminin birebir kopyasını yaşıyoruz.

leao'dan bağımsız vaziyet
2027 sezonunu yonetim tamamlayamayabilir gibi duruyor bu gidisle. Bazi seyleri devre arasina birakalim, devre arasinda daha pahaliya almayalim vs vs vs.

Cok fazla izin verdiler taraftarla aralarinin zedelenmesine iletisimsizlik yuzunden.

Cenker kdb çakmaya çalışıyormuş dursun da can ile ensico'ya para vermek istemiyormuş.

Hiç istemesem de bu Ivanovic işi kağıt üstünde olacak gibi duruyor. Benfica'nın Pavlidis üstü Duran transferi ile oyuncuyu opsiyonlu kiralamaya sıcak olma ihtimali yüksek. Muhtemelen satın alma opsiyon şartları da bizim istediğimiz gibi olacaktır. Bu da transfer sihirbazı yöneticilerimizin işine gelecektir.

ben bu yönetimle bundan sonra F/P açısından iyi transfer beklemiyorum, bence mümkün değil.

bu nedenle en azından ya çok fazla sokmasınlar ya da en azından getirdikleri adam iyi performans versin.

Okan Hocanın açıklama 14:30 değil 15:30’da saat düzeltildi dediler dün

Yusuf denen asalağın podcastı mı ne varmış.
Özellikle avusturya tarafındaki bu türklerde neden bu kadar cahiliyet ve asalaklık akıyor lan. Hiç mi kendinizi geliştiremiyorsunuz.

icardi dönsün madem yeni transfer diye seviniriz, baba döndü, askin olayim falan.

bu arada ŞL var şu var bu var oyuncular gelir gibi muhabbetler sandığımızdan daha önemsiz

ligi 13. bitirdiğimizin yazında Mertens, İcardi, Torreira, Oliviera vs gibi oyuncular getirdik biz.

Osimhen'in de Sane'nin de bize gelişinin ŞL ile alakalı alakası yok.

Transfer meselesi %90 yöneticilik işi.

Geri
Üst Alt