Transfer Nöbeti #6

O.buruk 14:30 mu 15:30 mu bein'de ?

Sosyal medyada Franjo Ivanovic övgüleri başladıysa istenilen noktaya getirilmiştir taraftar.. :D
Öğrenilmiş çaresizlik.

IMG_0223.webp

Şu Paez bize düşse keşke ya.

Yarın lig baslayacakken futbolcularimizin bir anda röportaj aşkı neden tutuştu?

Bizim odedigimiz maas kac acaba gecen sene, 100 olsa, 135 falanda bonservis verildi osi singo ugurcan, toplasan 235 M. Devre arasi nhaga kiralar ve diger maaslar vs desen 250 M de total.

Harcanabilecek nakit durumunu aciklayanilecek, biraz bize data sunabilecek birisi de yok...

Bizim yonetimin plani net belli ,avrupa da transfer döneme bitmeye yakin, bazi takimlar istemedikleri oyuncularini elden cikaracak, lanet olsun kira parasi dahi istemiyorum.yeterki bu sorunlu oyuncu dan ve maasdin dan kurtulak tarz adamlarin pesinde kosacaklar.

Aynen Okan hocam futboldan anlamıyor

İnsan hiçbirşey yapmasa şu aralarda çok piyasası yokken Deniz Gül’ü indirirdi. 8-10 M max çözerdin

zaten Osi olmasaydı şampiyonluk olmazdı deniyor ama biz genel olarak geçen sene sezonun çok ciddi bölümünü Osimhen'siz oynadık. Yunus'un da sakatlıkları formsuzlukları çok oldu dersek geçen sene 10 numarasız ve 9 numarasız çok maç oldu.

geçen sene aslında takımca iyiydik. ben genel kanının aksine geçen sene 4 sene içerisindeki total olarak en iyi performansımızı gösterdiğimizi düşünüyorum. bu iş sadece istatistik değil yani, ocak ayından sonra avrupada yoktu bu takım 3 senedir.

Osi 2 hafta yoktu, ordada Barış götürdü ve Icardi vardı. Hatta ilk 7 maç 5 gol atmış. Icardinin ölüsü bile atıyordu şimdi Osi dursa ne yapacaz, ikinci forvet çok önemli.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her zaman dedigim gibi her topcu her hafta ayni performansi gostermez. Her biri sezon icerisinde bir kac hafta takimi, kotu oynadiklarinda da digerleri onlari tasir. Hucum bu sekilde hallolur. Ama savunmayi bireylere dayali degil takim halinde yaparsin. Halletmemiz gereken en onemli husus budur. Yoksa kadromuz hucum acisindan Super Lig icin gayet te yeterlidir.

Ali Naci’ye göre Frankurt ile Can Uzun pazarlığı yazmışlar.

IMG_0226.webp

Geri
Üst Alt