- 20 Mayıs 2011
- 23.273
- 10.253
- 1.873
Yav Lemina ve Torreira’nın gittiği senaryoda Nhaga’yı da %100 oynama garantisiyle kiralarım. Ortasahada gereksiz kontejyan yiyor şuan oynatılmayacağını düşündüğüm için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biskerem bile alamaz bunlar
Maalasef herkes aynısını düşünüyor. 4 yıldan sonra hâlâ böyle düşünüyorsak kendilerini sorgulamaları gerekirBiskerem bile alamaz bunlar
Defans hattı da kağnı gibi maşallah.Ekli dosyayı görüntüle 329487Ekli dosyayı görüntüle 329488
Yabancılar lig için bir kişi (serbest yaş) fazla. Böyle bir kadro kurun.
Adam daha neres'in nereli olduğunu bilmiyor. İtalya'nın ali naci'si herhaldeIl Mattino, İtalyan milli futbolcu David Neres'in olası geleceği hakkında şunları yazdı: "Galatasaray, dün sahalara dönen ve 5 Ağustos'ta Abruzzo'daki takıma katılabilecek olan Neres ile ilgilendi. Henüz bir teklif alınmadı, ancak ilgi var."
İkiside bu takım için yetersiz gitmeleri daha iyi olacaktıradam satmak için de geç kaldık, hadi singo 11 topçusu değil u23 sağ bekle idare edersin de sara'yı satıp daha iyi oyun kurucu alabileceklerini hiç sanmıyorum bunların
hoca hala bugün her mevki için u23 adayımız da var 23 üstü adayımız da var ilk transferden sonra netleşir diğer bölgelere nasıl takviyeler yapacağımız falan diyor
gel de çıldırma yani
2 kel bir araya gelmemeliydik
KDB'nin son durumu nedir? Geçen sene hiç izlemedim. Düşüşteydi evet de
Mesela gelip ligde bi 15 maç Osi'ye salacağı zehir gibi ara paslarla bence kilidi açar diye düşünüyorum
sara'nın da upgrade edilmesi gerekiyor %100İkiside bu takım için yetersiz gitmeleri daha iyi olacaktır
adam satmak için de geç kaldık, hadi singo 11 topçusu değil u23 sağ bekle idare edersin de sara'yı satıp daha iyi oyun kurucu alabileceklerini hiç sanmıyorum bunların
hoca hala bugün her mevki için u23 adayımız da var 23 üstü adayımız da var ilk transferden sonra netleşir diğer bölgelere nasıl takviyeler yapacağımız falan diyor
gel de çıldırma yani
O konuda yapacak bir şey yok bunun planlamasını önceden yapılması gerekiyordu ama kalmalarını istemem teklif varsa net upgrade lazım bunu yapmazsak rakiplerin önüne geçemeyiz bütçe yaratıp doğru hamle yapmamız şart oldu.sara'nın da upgrade edilmesi gerekiyor %100
ama giderler bi tane daha odun alırlar oraya ayaksız fbnin yaşadığı problemi yaşarız
malum planlama oyuncu profili falan hiç takmadıkları için
adamlar bi tane transferi bitiremeden diğerine geçemiyorlar geçen seneden hatırlamıyor musunolayın şu olduğu maalesef çok bariz
23 yaş üstü peşinde koştuğumuz 2 tane oyuncu var ve muhtemelen 2'sinin de mevkisi bi tık farklı. yani biri daha hücumcu 8 numara biri 10 numara ve bir de Can Uzun konusu var tabii.
yönetim hangisini almayı başarırsa ona göre diğer genç oyuncu transferleri olacak. sorun şu ki bu neden bizim KANAT veya STOPER transferini veya yedek santrafor transferini engelliyor anasını satayım.
1+1 yıllık bonservissiz kdb mi
bruno'ya bonservis ve maaşla 100 milyon gömmek mi
bu durumun tek bir sebebi var bence,adamlar bi tane transferi bitiremeden diğerine geçemiyorlar geçen seneden hatırlamıyor musun
öyle bi mallık mevcut
yani şu an bize khusanovu 400 bin euroya önerseler 10 no bakıyoruz şimdi daha sonra bi bakalım derler kafalar o derece çalışmıyor
kaltak fbfb devrede maalesef ağabey