Transfer Nöbeti #6

Yav Lemina ve Torreira’nın gittiği senaryoda Nhaga’yı da %100 oynama garantisiyle kiralarım. Ortasahada gereksiz kontejyan yiyor şuan oynatılmayacağını düşündüğüm için.

Il Mattino, İtalyan milli futbolcu David Neres'in olası geleceği hakkında şunları yazdı: "Galatasaray, dün sahalara dönen ve 5 Ağustos'ta Abruzzo'daki takıma katılabilecek olan Neres ile ilgilendi. Henüz bir teklif alınmadı, ancak ilgi var."
Adam daha neres'in nereli olduğunu bilmiyor. İtalya'nın ali naci'si herhalde

KDB'nin son durumu nedir? Geçen sene hiç izlemedim. Düşüşteydi evet de

Mesela gelip ligde bi 15 maç Osi'ye salacağı zehir gibi ara paslarla bence kilidi açar diye düşünüyorum

adam satmak için de geç kaldık, hadi singo 11 topçusu değil u23 sağ bekle idare edersin de sara'yı satıp daha iyi oyun kurucu alabileceklerini hiç sanmıyorum bunların

hoca hala bugün her mevki için u23 adayımız da var 23 üstü adayımız da var ilk transferden sonra netleşir diğer bölgelere nasıl takviyeler yapacağımız falan diyor

gel de çıldırma yani

nutkum tutuldu

1785077061428.webp

adam satmak için de geç kaldık, hadi singo 11 topçusu değil u23 sağ bekle idare edersin de sara'yı satıp daha iyi oyun kurucu alabileceklerini hiç sanmıyorum bunların

hoca hala bugün her mevki için u23 adayımız da var 23 üstü adayımız da var ilk transferden sonra netleşir diğer bölgelere nasıl takviyeler yapacağımız falan diyor

gel de çıldırma yani
İkiside bu takım için yetersiz gitmeleri daha iyi olacaktır

gel de çıldırma yani

olayın şu olduğu maalesef çok bariz

23 yaş üstü peşinde koştuğumuz 2 tane oyuncu var ve muhtemelen 2'sinin de mevkisi bi tık farklı. yani biri daha hücumcu 8 numara biri 10 numara ve bir de Can Uzun konusu var tabii.

yönetim hangisini almayı başarırsa ona göre diğer genç oyuncu transferleri olacak. sorun şu ki bu neden bizim KANAT veya STOPER transferini veya yedek santrafor transferini engelliyor anasını satayım.

sara'nın da upgrade edilmesi gerekiyor %100

ama giderler bi tane daha odun alırlar oraya ayaksız fbnin yaşadığı problemi yaşarız

malum planlama oyuncu profili falan hiç takmadıkları için
O konuda yapacak bir şey yok bunun planlamasını önceden yapılması gerekiyordu ama kalmalarını istemem teklif varsa net upgrade lazım bunu yapmazsak rakiplerin önüne geçemeyiz bütçe yaratıp doğru hamle yapmamız şart oldu.

olayın şu olduğu maalesef çok bariz

23 yaş üstü peşinde koştuğumuz 2 tane oyuncu var ve muhtemelen 2'sinin de mevkisi bi tık farklı. yani biri daha hücumcu 8 numara biri 10 numara ve bir de Can Uzun konusu var tabii.

yönetim hangisini almayı başarırsa ona göre diğer genç oyuncu transferleri olacak. sorun şu ki bu neden bizim KANAT veya STOPER transferini veya yedek santrafor transferini engelliyor anasını satayım.
adamlar bi tane transferi bitiremeden diğerine geçemiyorlar geçen seneden hatırlamıyor musun

öyle bi mallık mevcut

yani şu an bize khusanovu 400 bin euroya önerseler 10 no bakıyoruz şimdi daha sonra bi bakalım derler kafalar o derece çalışmıyor

adamlar bi tane transferi bitiremeden diğerine geçemiyorlar geçen seneden hatırlamıyor musun

öyle bi mallık mevcut

yani şu an bize khusanovu 400 bin euroya önerseler 10 no bakıyoruz şimdi daha sonra bi bakalım derler kafalar o derece çalışmıyor
bu durumun tek bir sebebi var bence,

bu insanlar öyle aptal insanlar değiller, aksine ticareti de iş hayatını da dibine kadar çok iyi biliyorlar, hayvan gibi tecrübeliler.

tek sebep; bence Galatasaray'daki görevleri bunlar için ikinci hatta üçüncü planda. Hiçbiri gecesini gündüzüne katarak çalışmıyor.

GS yönetimindeki bi insanın şu 3-4 aylık yaz döneminde hadi 1 hafta tatil yapsın ok, geri kalan 3.5 aylık süreçte gece gündüz çalışması lazım.

Geri
Üst Alt