Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.331
- 67.152
- 4.933
Yok eski yayınlardan, bunlar da marcao gömme furyasındaymışTemmuz ayi nda mont mu ? Nerede yasiyor bunlar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok eski yayınlardan, bunlar da marcao gömme furyasındaymışTemmuz ayi nda mont mu ? Nerede yasiyor bunlar ?
Yok eski yayınlardan, bunlar da marcao gömme furyasındaymış
3 ortasaha alıcaz abi.okanın isteği öyle dediler.koca sezon gueye ve sergio ile olmaz.6 nın yedegi fernandoydu dediler işte.o kaçtı elden ve baskası lazım şimdiBizim şuan 6 numara için 2 kişi var gündemde birisi gueye digeri carvalho onlardan biri gelir kapatırlar o bölge için transferi onana'ya gitmezler. Ben de onana gelsin isterim ama o bölge için adaylar belli onlarin dışına çıkılmaz gibi geliyor bana.
kadir cetintali yillardan beri rezil bir herif, dha'dan bosuna kovulmamışlar, futbol dan anladigi yok
98 yazındasın.dunya kuapsından sonra taffarel gelmiş.popescu takımda,filipescu takımda.hasan şaş fbnin inanılmaz teklifine ragmen Galatasarayı tercih etmiş.adrian ille gitmiş ama roberto baggioyu getirmeye calısıyolar.hagi takımda.keyfe bak...bi de bize bak![]()
Kolej havasi var diye bilirmiyiz renktaş?Fotoda dikkat çekici nokta yüzlerin gülüyor olması
Bu bence takım olabilme yolunda çok önemli bir olay
İnşaAllah bu sezon birbirine kenetlenmiş herkesin terinin sonuna kadar mücadele ettiği bir takım olabiliriz
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
daha keyifli imişO keyfi de "kismen" yasadik cok sukurTabi boyle anlik degil radyo-tv'den takip ederek
Olsun o da guzeldi.
Güvenc kurtar mod.İlk geldiğinde forumda hemen hemen herkes bu yorumları yapıyordu![]()
O zehirli oku atmayalım renktaşKolej havasi var diye bilirmiyiz renktaş?