Transfer Nöbeti #7 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
98 yazındasın.dünya kupasından sonra taffarel gelmiş.popescu takımda,filipescu takımda.hasan şaş fbnin inanılmaz teklifine ragmen Galatasarayı tercih etmiş.adrian ille gitmiş ama roberto baggioyu getirmeye calısıyolar.hagi takımda.keyfe bak...bi de bize bak:crushed:

kadir cetintali yillardan beri rezil bir herif, dha'dan bosuna kovulmamışlar, futbol dan anladigi yok

Cica + morutandan ümidi bir türlü kesemedim boş topçu değillerdi ya
Okan hoca değerlendirir umarım ya da en kötü aldigimiz fiyattan satsak kafi

Bizim şuan 6 numara için 2 kişi var gündemde birisi gueye digeri carvalho onlardan biri gelir kapatırlar o bölge için transferi onana'ya gitmezler. Ben de onana gelsin isterim ama o bölge için adaylar belli onlarin dışına çıkılmaz gibi geliyor bana.
3 ortasaha alıcaz abi.okanın isteği öyle dediler.koca sezon gueye ve sergio ile olmaz.6 nın yedegi fernandoydu dediler işte.o kaçtı elden ve baskası lazım şimdi

98 yazındasın.dunya kuapsından sonra taffarel gelmiş.popescu takımda,filipescu takımda.hasan şaş fbnin inanılmaz teklifine ragmen Galatasarayı tercih etmiş.adrian ille gitmiş ama roberto baggioyu getirmeye calısıyolar.hagi takımda.keyfe bak...bi de bize bak:crushed:

O keyfi de "kismen" yasadik cok sukur :) Tabi boyle anlik degil radyo-tv'den takip ederek :) Olsun o da guzeldi.

Gueye gelse bile Onanayı almalıyız. Maliyeti nasıl olur bilmiyorum ama hem alternatif olur hemde Gueye sonrasına hazırlık hazır takımı da küme dusmusken. Maçına göre yada sakatlık vs olursa oynatılır yoksa bu iş okaya doğru gidiyor gibi

Seneler sonra Pas, Şut ve Liderlik olarak dünya çapında bir 8 numaramız oldu. Burun kıvıranlar bir kez bile izlememiştir bilenler zaten Porto, Roma ve Portekiz Milli takımında neler yaptığını bilir. Aşırı mutluyum. Bayram hediyemiz geldi. Sıra Gueyede inşallah Hoşgeldin Portekizin Aslanı Sergio Oliveira..

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

star 6 numaranın yedegi fernando dediler,adamın sözleşme uzatıldı.hatta star 6 numara acıklanınca fernando da ardından acıklanacaktı.şimdi kimi bulduk acaba yedege

interde bi cocuk vardı baya potansiyelli ama sakatlık yasadı.siyahi bi genc.onun adı neydi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt