Transfer Nöbeti #7 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstat ne yaptın yaw
4 senedir ne saçmalık yapılıyorsa biraz geçen sene başı dışında plansızlık olarak onu yazdım.

Senelik 3 Milyon’dan 30’luk turşuları 4’er seneden kitleyip berbat edecekler 2-3 seneyi daha en az. 3 senedir Feg , Babel bekliyoruz çıkalım da maaş yükü düşsün efektif kullanalım diye. Utanmasak geri çağıracağız.

Bu kadar zor değildi.

Gidenler:

Marcao- 15 Milyon Euro
Mohamed-7 Milyon Euro
Diagne-Bedelsiz

Gelenler:

Denayer-Bedelsiz
Müldür-6.000.000
Kaan-3.500.000
Eren Elmalı-1.500.000
Oliveira-3.000.000 (hadi buna eyvallah)
Talisca-7.000.000 (maaşına sponsor)
Sörloth-6.500.000
Halil-4.000.000

Bi de kiralık tecrübeli bir 6 numara çözüp keyfimize bakmalıydık.

4 senedir ne saçmalık yapılıyorsa biraz geçen sene başı dışında plansızlık olarak onu yazdım.

Senelik 3 Milyon’dan 30’luk turşuları 4’er seneden kitleyip berbat edecekler 2-3 seneyi daha en az. 3 senedir Feg , Babel bekliyoruz çıkalım da maaş yükü düşsün efektif kullanalım diye. Utanmasak geri çağıracağız.

Bu kadar zor değildi.

Gidenler:

Marcao- 15 Milyon Euro
Mohamed-7 Milyon Euro
Diagne-Bedelsiz

Gelenler:

Denayer-Bedelsiz
Müldür-6.000.000
Kaan-3.500.000
Eren Elmalı-1.500.000
Oliveira-3.000.000 (hadi buna eyvallah)
Talisca-7.000.000 (maaşına sponsor)
Sörloth-6.500.000
Halil-4.000.000

Bi de kiralık tecrübeli bir 6 numara çözüp keyfimize bakmalıydık.

Add manager ile mi yapiyoruz bu transferleri :/

Metehan baltaci iskenderunsporda sampiyonluk yasayip gelmis.bu guzel bisey.serdar saatciyi istemem,metehan varken.ayni yastalar

Güvendiğim bazı yurtdışı kaynakları Diawara yı bize yazıyor maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Add manager ile mi yapiyoruz bu transferleri :/

FM oynamayalı yıllar oldu da add cüzdan 👝 ile ödesinler işte. Sallıyorlardı ya, ben niye sallamayayım ki. O da boştu, bu da.

En azından emek var. Adam gibi önce binleri, sonra da milyonları kandırıp Başkan olmuyorum.

FM oynamayalı yıllar oldu da add cüzdan ile ödesinler işte. Sallıyorlardı ya, ben niye sallamayayım ki. O da boştu, bu da.

En azından emek var. Adam gibi önce binleri, sonra da milyonları kandırıp Başkan olmuyorum.
Fatih hocam istedi ve alındı üstad malesef takım bu halde

FM oynamayalı yıllar oldu da add cüzdan 👝 ile ödesinler işte. Sallıyorlardı ya, ben niye sallamayayım ki. O da boştu, bu da.

Eren yazdiginin neredeyse 3 katina gitti

Digerlerine de yazdigin bedellerin 1.5 katini falan istiyolar minimum

di marzio diawara haberi dolanıyor twitterda ama herifin hesabında ve sitesinde öyle bir haber yok. twitch yayını falan yapıyor mu bu da fabrizo gibi orda mı konustu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt