Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 1.598
Bizi şmp yapacak kadro
Kova
Omar,nelson,apo,pva
Yunus,andre,oliveira,kerem
Pedro,abubakar
Kova
Omar,nelson,apo,pva
Yunus,andre,oliveira,kerem
Pedro,abubakar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabırla bekleyelim sponsor olacaktır renktaş.Sponsoru da kacardin @Naci Farimaz avatarini degistir.
Boateng ekmek parasina oynar zatenAli Naci Küçük: "Denayer'in istediği rakam yüksek bulundu. 4 yıl için 10 milyon euro. Kulüp içinde bunu doğru bulmayan çok isim var. Bu yüzden Jerome Boateng ismi daha yüksek sesle söylenmeye başladı artık."
Yunus-kerem hiç güven vermiyor yönetim oraya güveniyor gibi amasağ beke yerli çekmezsek kanatlar yunus ve kerem olacak
Boateng'i senelik 3 milyon Euro ya aldığımızı görür gibiyim.Ali Naci Küçük: "Denayer'in istediği rakam yüksek bulundu. 4 yıl için 10 milyon euro. Kulüp içinde bunu doğru bulmayan çok isim var. Bu yüzden Jerome Boateng ismi daha yüksek sesle söylenmeye başladı artık."
Morita anlaştı mi yavYani düşünüyorum
Morita ile Fulgini'yi alsak 10-11 bonservis totalde 2 m euro maaşa okeylerdi.
Bu da doğru bir hamleAli Naci Küçük: "Denayer'in istediği rakam yüksek bulundu. 4 yıl için 10 milyon euro. Kulüp içinde bunu doğru bulmayan çok isim var. Bu yüzden Jerome Boateng ismi daha yüksek sesle söylenmeye başladı artık."
Çok gizli bir operasyon olduğunu belirtmiş idim.FB ye gönderemedin diye mi?!![]()
ikisini de seviyorum ama bütün sezon bunların ayağına bakacaksak işimiz yaşYunus-kerem hiç güven vermiyor yönetim oraya güveniyor gibi ama
Patlamasak bari