Transfer Nöbeti #7 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek yok.
Denayer ve Kaan gelmeli. Biri stopere digeri beke oturmalı

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sevgili yigit,

ben denayer konusunda tam emin degilim. 2 yonden.
1- sakatlik durumu saglam bir elemeden gecmeli.
* 2- defansif anlamda eksikleri mevcut,arkasini nelsson toparlardi,fakat pva nin da savruk ve yerini bolca birakan biri oldugunu hatirladikca, sol stoper ve sol bek bolgesi bayagi yara alacaktir gorusundeyim.

salt denayer oyuncu kalitesi vs, ozellikle toplu oyunda, uzun topta,one cikmada,hava toplarinda begendigim ve onem verdigim bir oyuncudur belcika futbolu ozelinde.
(*) belcika milli de arkasini 30+ defansin diger elemanlari topluyordu misal.
milli de 3lu , kulupte 4lu , 3lu tecrube etmis olmasi, teknik adamlarin elini rahatlatan taktiksel esnekli tandansli profil.

maas, saglik taramasi, ve dedigim bolgesel defansif gucumuz ozelinde bakiyorum bu duruma...
misal pva yerine yuto gibi bir tipoloji olsa idi, dedigim defansif balans vb tam da olmasi gibi olurdu.kanimca.

neyse, gelirse daha detayli bir kac sey karalamak isterim son duruma dair ve genel gozlem.

kaan dan once muldur oncelik olmali idi. kaan versatile olsa da, muldur bolgesel olarak hayati onem arz ediyor tarafim adina.

Gueye ihtimali varsa 10 gün de beklenir. Gueye şampiyonluk hamlesi. Çok üst düzey bir oyuncu. Tam modern orta saha. Bonservis olayını çözerse senelik 4 de verilir.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.5 istiyormus, sonra 4e inmis maas olarak ustat. 3,5 + bonuslar olur gibi

muthis herif

Haluk Yürekli’yi tebrik etmediginizi görüyorum

İlk marcao kapı gelecek demisti dün, gokhan ilk oliveira diyordu

5.5 istiyormus, sonra 4e inmis maas olarak ustat. 3,5 + bonuslar olur gibi

muthis herif
Cok fark yaratır, gerekirse forvet alma Mustafa ile devam et, senelik az alıyor Mustafa ve bence güvenirsek iş yapar o bütçeyi gueye transferine harca. Psg gueye ile anlaşırsa bonservis olmadan da bırakır. 5 milyon vs para değil adamlar için.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düşündüm de MM-Diagne-Gomis elden çıkarılabilirse, Pedro-Dzyuba-Umut ile kurulacak rotasyonun yeterli olacağına kanaat getirdim...

Denk güçte rakiplere karşı Pedro biraz ''False 9'' gibi oynar gerekirse; maçın gidişatına göre hamleler yapılır. Zayıf rakiplere karşı ise direkt 4-4-2/4-4-1-1 gibi çıkılır vs. Birbirinden farklı özelliklerde 3 forvet oyuncusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt