Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.963
- 17.321
- 1.838
Ağustos sonu Erden Timur yıldız 10 no transferi kovalarken Rashica
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw kadinin 4 tane cocugu var. Bence editle
Bana 10 numara da Szymanski tarzında bir futbolcu çok gerçekçi gelmiyor sadece ön bölgede target'ı Icardi yaparsak yanlış olur onun yaratacağı boşluklarda çok önemli olacak o yüzden 9.5 numara almamız lazım hele ki Angelino tercihi de bunu gösteriyor gelecek toplarda Icardi'nin arkasına sarkıp o ortalara gol atacak biri lazım daha çok ceza sahasına girecek biri olacağını düşünüyorum.@Keramettin TANRIVERDİ @Hasan Bekir
bu 10 numara işi ile ilgili szymanski bir ipucu veriyor olabilir
ciddi ciddi ilgilenmişiz ama maaş konusunda fener 2.5 milyona çıkmış biz ise 1.4 vermişiz ve sonra çekilmişiz
demek ki bu tür bir adam arıyoruz
Yakınlar, çok olmasa da. Güney amerika insanı bunlarparedesle icardinin yakın arkadaş olduğunu falan sanmıyorum bu arada
paredes messi tayfasından, icardinin onlarla pek alakası yok
takipleşmiyorlar da sanırım
Olm forumda ne kadar doktor var yawYanlış bilgi...Beyaz kan hücresi=Lökosit...Yüksekliği, muayene bulguları ve başka birtakım parametreler ile birleşince iltihap-bakteriyel ve bazen paraziter enfeksiyon lehine yorumlanabilir. Karın ağrısı dendiğine göre ilk ihtimal barsak enfeksiyonudur. Muayene bulgularına göre nadiren Apendisit, barsak tıkanması, safra kesesi iltihabı gibi acil cerrahi müdahale gerektirebilecek 'Akut Batın' durumlarını düşündürür. Lökosit sayısı 30 binleri filan bulursa 'Lökoz' tablosundan bahsedilir, Lösemi' nin ekarte edilmesi gerekir ama çok çok düşük bir ihtimaldir; öyle bir şüphe olsa haber farklı yansıtılırdı...
Wanda Yengemiz, çok büyük ihtimalle bakteriyel barsak enfeksiyonu geçirmektedir; birkaç güne bir şeyi kalmaz...'Amipli Dizanteri' diye paraziter bir enfeksiyon geçiriyorsa biraz daha ağır seyreder, o kadar...
Kamada ile ilgii düşünce nedir?İlgimiz yok an itibariyle.
Bu oyun anlayışı resmen Talisca'yi çağrıştırıyor.Bana 10 numara da Szymanski tarzında bir futbolcu çok gerçekçi gelmiyor sadece Target Icardi yaparsak yanlış olur onun yaratacağı boşluklarda çok önemli olacak o yüzden 9.5 numara almamız lazım hele ki Angelino tercihi de bunu gösteriyor gelecek toplarda Icardi'nin arkasına sarkıp o ortalara gol atacak biri lazım daha çok ceza sahasına girecek biri olacağını düşünüyorum.
Orta saha planlaması Torreira-Parades ya da Torreira-Berkan bu ikililere bakarsak sanki 10 numara aradığımız profil 4-4-2'ye uyan bir yapı olur.
Halil Dervişoğlu denen uğursuz çocuk haberleri geldiğinden beri her yerden olumsuz haber akıyor. Suratı gibi negatif enerji sıpa tam.
Kiraz çekirdeği gibiyizdir. Her boktan çıkarız!Olm forumda ne kadar doktor var yaw
Aslında tam aradığımız profil ama karakter analizine takılır elde Zaniolo var onu Icardi boşluklarına yollayıp çift hane skor katkısı alırız.Bu oyun anlayışı resmen Talisca'yi çağrıştırıyor.
Uzaktan teşhis doktoru Doçent Sergen Zerenwanda hamile bence
gram istemiyorum şu herifi ğnlallah bjk bize transfer çalımı atar
ne katacak şu çocuk birşey
birde 1.2 milyon alacak yazık günah şu paraya
göndermek istesen gönderemezsinde
çek bertuğu mis gibi yüzü gözü golcülüğüde 10 numara
Adamın suçu yok la eşi ben burda yaşamam demiş. Yine kadın milletiBakambunun yaptigi da az serefsizlik degil ama gelsin
bu adam oynadi mi orda mevzu ne nasil ayriliyor ki