Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop dedem uyanamadı henüz galiba, Fred yalanlaması gelmedi hala. Akşam da yeni bilgi geldi şimdi, Galatasaray Fred i istiyor tweeti gelecek daha.

Geçen sezon da aynı muhabbetler vardı neymiş takım boyu çok kısaymış çok gol yermişiz vs. ne olduğunu gördük hepimiz…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duran toptan fazla gol yemedik. 1 tane hatırlıyorum. Uzun boylu denilen Sergio Saisi bırakıp golü yedirmisti

Aman aman bu ne böyle.. hiç adı da çıkmadı sanırım..

Bahattin Demirbilek başkan. Şu çocuğu bize ateşle bi zahmet.

Krasnodar'a satıştan pay may bi şeyler veririz.

14 gol 14 asist

vallahi ne yalan soyleyeyim, iyi ozellikleri var ama benim icime yuzde yuz sinmiyor bu paredes.

torriera ile ilgili haberler ilk çıktığında, adam net belli yani (tek çekincem mental olarak uyum saglamama olasiligi idi) canavar gibi tutacakti, tuttu da.

ya adami gormuyor musun her yere nasil da kosuyor, yemin ederim rakiplere aciyorum bazen. bu dinamizminin yani sira paslari da cok net ve isabetli, oyun gorusu iyi. iste okan-suat-emre ayni boyleydi uefa aldigimiz sezonda. 3 tane torriera ile oynuyordu takim :d

bence artik her pozisyon icin boyle dinamik oyuncular bakmaliyiz. millet kagni gibi oynuyor bizim ligde. bizim bazi oyuncularimiz epl seviyesinde atlet. (boey, torriera, zaniolo), cogu da bu lig icin fazla (rachica, kerem, b.alper vs). bu oyuncularin sayisini arrtirmamiz lazim.

o yuzden su torriera'nin yanina bir tane daha aynindan bulsak ya? onlerine de efektif bir on numara... en ucta zaten bir tane komutan var, topu onla bulustur yeter.

bak ne diyorum ciddi rakiplerin ne yaptiginin bir onemi kalmaz.
Leandro Barreiro olabilir bu isim reis..

Yalniz takimin boyunu iyice asagi cekmek dogru olmaz. Herhalde 1 80 uzeri adam almayin diye bir vahiy gelmis.

Whoscoredtan Fred Parades Sergio kıyaslaması yapabilecek olan var mı? Defansif ve ofansif olarak

Günaydın renkdaşlar;

a2b4aa30db003dd2b8949dfdd1ed01a8.jpg

kerem - icardi - rasika
anjelinyo - fred - toreyra - boey
bardak - merih - nelson
muslera​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt