Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana Demir Taylan'ı istemiş umarım 2-3 bi şeyler kazanırız.Şu yerli kıtlığında iyi topçu taylan bedavaya gözden çıkarmak mantıklı değil.

Lan bu fred nasil 1.69 daha uzun duruyordu

Gelmesin o vakit koksalbabaspor olduk

Maca giris:
hi-ho-ay-snow-white.gif

Gol atinca:
snow-white-and-the-seven-dwarfs-dwarf.gif

Beşiktaş ikisini alırsa ciddi rakip.

Çok önemli iki futbolcu Roberto ve Tadic
Ghezzal hariç yıllardır tek bacak topçularından çok çekmediler sakatlık anlamında bu yıl çekerler diye düşünüyorum ayrıca topçuları ve ilgilendikleri topçular afrika kupasında oynayacak.
60 küsür maçı çıkaracak rotasyonlu kadro kuramazlar.
Yoksa dediğin gibi çok çok tehlikeli olacaklardı ama 30 maçlık kadro gibi olacaklarından uzun vadede bir şekilde çözülürler gibi.
Yinede tehlikeli topçular tabiki .

İyi ki fbdeki para bjkde değil.

Oliveira kalmalı daha iyisini ve bize uygununu alabileceğimizi düşünmüyorum.
evet teknık olarak gercekten iyi ama tempo ve mucadele hic yok sergio mental olarak kırılgan bir adam istikrarı yok
gecen yıl en buyuk zaafımız ortasahada tempolu oyuncu olmamasaydı sadece lucas var elimizde tek adamla 60 mac cıkmaz

fb szalai ve ardanın parasını syzmanski ve becaoya gömdü.simdi beles ekambiyi alacaklar.kent ve ekambi sol.rossi de sol daha çok.rossi gidebilir.yabanci sayısı neredeyse 18 heriflerin

Bjk ben bildim bileli iyi ortasaha aliyo bu arada.kleberson,ernst,şu mısırlı ortsaha yine

bjk ile ilgili bi tahminim vardı.onun çıkmasını ümit ediyorum.2021 için odesecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt