Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden timurdan Allah razı olsun adam gibi adam arkasında durulup sahip çıkılmalı lakin adam 30 milyon Galatasaraylı ya sahip çıkıyor ite köpeğe yedirmememiz lazım

Tutar tutmaz bilmiyorum ama Angelino ligin üstünde bir bek. Kalecin zaten yaşlansa da hemen herkese lig tarihinin en iyi kalecisi. Sağ bek ligin üzerinde, stoperlerinden en azından 1’i ligin üzerinde, diğeri form olarak ligin en iyilerinden biri, defansif orta saha oyuncun ligin çok üzerinde, merkez orta saha oyuncun ligin en iyilerinden biri, sağ açık oyuncun ligin üzerinde, sol açık oyuncun bence ligin üzerinde değilse bile Türkiye’de pozisyonunun en iyilerinden biri, Ofansif Orta Saha oyuncun normal döneminde ligin bi hayli üstünde ama yaşına rağmen ligin en iyilerinden, gelirse forvetin ligin fersah fersah üstünde… Tek eksik bölge sol beke de takım seviyesinde oyuncu alındı. Şimdi yapılacak transferler yedekler veya ligin seviyesinde olan bölgeleri ligin üstü seviyesine atmak için yapılabilir. Oliviera yerine oyuncu almak gibi mesela.

Bu takım istese de başarısız olamaz ancak merkez orta sahaya Kerem Demribay veya Nelsson giderse o bölgeye yerli bir oyuncu ile çözebilirsek şu yabancı lanetinden de kurtulmuş oluruz

Tutar tutmaz bilmiyorum ama Angelino ligin üstünde bir bek. Kalecin zaten yaşlansa da hemen herkese lig tarihinin en iyi kalecisi. Sağ bek ligin üzerinde, stoperlerinden en azından 1’i ligin üzerinde, diğeri form olarak ligin en iyilerinden biri, defansif orta saha oyuncun ligin çok üzerinde, merkez orta saha oyuncun ligin en iyilerinden biri, sağ açık oyuncun ligin üzerinde, sol açık oyuncun bence ligin üzerinde değilse bile Türkiye’de pozisyonunun en iyilerinden biri, Ofansif Orta Saha oyuncun normal döneminde ligin bi hayli üstünde ama yaşına rağmen ligin en iyilerinden, gelirse forvetin ligin fersah fersah üstünde… Tek eksik bölge sol beke de takım seviyesinde oyuncu alındı. Şimdi yapılacak transferler yedekler veya ligin seviyesinde olan bölgeleri ligin üstü seviyesine atmak için yapılabilir. Oliviera yerine oyuncu almak gibi mesela.

Bu takım istese de başarısız olamaz ancak merkez orta sahaya Kerem Demribay veya Nelsson giderse o bölgeye yerli bir oyuncu ile çözebilirsek şu yabancı lanetinden de kurtulmuş oluruz
Yek çare uğurcn

İcardinin bitmesine çok sevindim takımın 100de 50 di resmen yedek için bakambu bencede çok uygun isim pek izlemedim ama Bursa dönemlerimden aklımda kalan ayağı yere sağlam basan hızlı bi adamdı valencia tarzı ama ondan daha güçlü ceza sahası içindeydi yedekten 10 gol üzeri bulur diye tahmin ediyorum Kerem demirbaş transferinizde olumlu düşünüyorum genç ve yerli statüsünden girebilmesi ekstra bi durum Yusuf demirle bizim kan uyumu olmadı pek kiralık opsiyonlu şekilde postalayalım gitsin parada olayında parada gelirse gelir ama açıkcası ndiayenn kazma olmayan tarzından bi adam lazım oraya bence

Yek çare uğurcn
Muslera varken çok mümkün değil, arada oynayan kaleciden de hayır gelmez. Hem oyuncuya hem bize yazık. O yüzden net bir bölge olmalı. Stoper + Sol açık yerli… 3. Yerli bulunamazsa geçen sezon başında çektiğimiz sorunu çekeriz. Nelsson gidiyorsa Kaan Ayhan ve Emin ligi idare edebilir ama Avrupa’da zor. O yüzden en makul olanı Oliviera yerine Demirbay gibi duruyor. Hem rotasyona açık, hem de şu an ihtiyaç duyulan tipte bir oyuncu. Parades daha iyi olur tabi ama o zaman da ciddi anlamda yerli sorunu yaşarız.

Eziklerin defansı leş olmuş iso 6/7 hafta şutlanır ligde

Eziklerin defansı leş olmuş iso 6/7 hafta şutlanır ligde
Benim anlamadığım. Serdar var, Atilla var, Perez var, Gustavo var, Samet var, kiradan dönen Emir var. Rotasyon için yarısını elden çıkarsan bile yetecek stoperin var. Al bir tane baba stoper rahat et. Yine gittiler ellerinde olan stoperlerden daha iyi mi, değil mi belli olmayan birini aldılar getirdiler.

Bu adam bunu hep yapıyor.. beceriksizlik mi, başka şeyler mi dönüyor bilmiyorum şimdi eğleniyoruz ama Fenerbahçeli olsam sırf şu saçmalık yüzünden bile kafayı sıyırırdım.

Uğurcan
Boey Davinson Abdülkerim Angelino
Parades Torreira
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi

Parades yerine daha dinamik bi profil bulursak abartmıyorum namağlup bitirme ihtimalimiz olur ligi

Benim anlamadığım. Serdar var, Atilla var, Perez var, Gustavo var, Samet var, kiradan dönen Emir var. Rotasyon için yarısını elden çıkarsan bile yetecek stoperin var. Al bir tane baba stoper rahat et. Yine gittiler ellerinde olan stoperlerden daha iyi mi, değil mi belli olmayan birini aldılar getirdiler.

Bu adam bunu hep yapıyor.. beceriksizlik mi, başka şeyler mi dönüyor bilmiyorum şimdi eğleniyoruz ama Fenerbahçeli olsam sırf şu saçmalık yüzünden bile kafayı sıyırırdım.
Beceriksiz hocam dünya kadar paran olsa ne olur vizyon yoksa bilmiyor adam ikna kabiliyeti düşük arda gibi adamı sattı parasını ihtiyar dzekoya gömdü erden Timur dün dü sanırım bi açuklama yaptı gitti syzmanskiye 17 bayıldı tam bi beceriksiz ya her sene takımı geriye götürüyor Şuan fenerin kadrosunda bizim kadroda forma giyebilicek bir adam dahi görmüyorum şahsen bu sene bence tarihimizin en Açık ara şampiyonluğun yaşıyıcaz tahminim bu yönde

Günaydın Büyük Galatasarayın taraftarları. Icardi/Bakambu/Parades in geldiği Luyi/Cicaldaunun gittiği nöbet olsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Halil olayı ne alaka ben anlamadım
Nerede ne kadar süre alır muamma
Yetenekli de oyuncuydu ama
Senelerdir boş geçiyor maalesef

Batuhan
Dubois Kaan Emin Kazımcam
Berkan Mitsjö
Yunus Morutan Emre
Barış

Şu kadro fenerin içinden geçer Şuan yedeklerimiz bile daha iyi net diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt