Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göztepe'ye transfer olan Tarkan Serbest: ''Yusuf'u çok iyi tanıyorum. Viyana'dayken görüşürüz. Hâlâ inanılmaz bir yeteneği var. Şu ana kadar inişli çıkışlı oldu. Bu onu daha da güçlendirdi. En iyi kulüpte oynuyor ve yaşı çok genç. Muazzam bir baskı var üzerinde.''

Tarkan Serbest: ''Yusuf Demir bana takımdaki yıldızlardan bahsetti. Mertens ve Mata onunla çok konuştu. Bu deneyimi yanında götürüyor. Bu sezon bunu sahadaki herkese ispat edecek, buna inanıyorum. ''

paredes ve torreiranın aynı anda oynadıgı takıma bir çilingir lazım.
Angelino, Paredes ve Kerem Aktürkoğlu var anahtar pas atabilen. Kerem Demirbay da fena gözükmüyor. Icardi ve Zaniolo gibi iki tane de avcı var. Kısır kalmaz o takım. 4-2-3-1/4-4-2 kırması oynayacaksak Mertens'in de bağlantısı çok iyi.

Angelino, Paredes ve Kerem Aktürkoğlu var anahtar pas atabilen. Kerem Demirbay da fena gözükmüyor. Icardi ve Zaniolo gibi iki tane de avcı var. Kısır kalmaz o takım. 4-2-3-1/4-4-2 kırması oynayacaksak Mertens'in de bağlantısı çok iyi.
Bence Paredes Torreira ortasahası çok kısır kalır.Ortadan deliciliğimiz hiç yok. Mertensin formu muamma. Bence bu kadar yatırım varken riske atmamalıyız.

merkezden dribbling yapabilecek hızlı, güçlü bi eleman bulsak üstüne bir de yaşı hafif genç olsa çok iyi olurdu. rotasyona lazım öyle bi profil. yoksa bazı maçlarda paso kenar ortalarına ve duran toplara kalıyor gol umudumuz. angelino’da her maç çok iyi işler yapacak değil sonuçta, inşallah öyle bi oyuncu çekebiliriz

dün kızılyıldızda vardı boyu kısa bi ortasaha onun gibi çok yönlü çevik bi eleman şart

Benc
Gedson cuk diye otururdu, tinercileri tercih etti. Sinir edici hala
Bence gerçekten ilgilendik mi bilmiyorum ama ismi geçenlerden Blas gibi Evander gibi Zakharyan gibi driplingi olan ve bitiriciliği ortalama üstü bir isme ihtiyacımız var. Tinercilerin beğenmediği Gedson bile geçen sene 9 gol (3g 6a) katkısı yapmış.

insallah thiagoyu almak gibi bir hata yapmayiz , subattan itibaren 119 gunu sakat gecirmis

Bence Paredes Torreira ortasahası çok kısır kalır.Ortadan deliciliğimiz hiç yok. Mertensin formu muamma. Bence bu kadar yatırım varken riske atmamalıyız.
Kısır kalacağını neden düşünüyorsunuz hocam? Kasıt pozisyon üretmekse Paredes en az Sergio kadar pasör. Bekleri kanatlara açtığın anda tüm sahayı görür. Sergio'dan eksiği ceza sahası koşuları tabi. Onun kadar ceza sahasını zorlamıyor. Deliciliği Kerem ve Zaniolo da merkeze kırılarak yapabilir. Bence kurguyla alakalı her şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt