Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denedik ve bir şans daha verildi

yapacak bir şey yok , kaliteli bir kadroyla bir daha bakalım. kendine çeki düzen vermezse eyüpsporlarda top koşturur

reis deneye deneye her sene şampiyonda olsak kadroya çok büyük revizyon yapıyoruz.bir iki mevki dışında alterrnatif çok arkadaş.Bizim artık nokta atışı yapmamız şazım.Zaten bu sene ilk 11 olan adamlar otomatikman yedeğe düşecek.

tabiki ne olursa olsun halilde geldiyse bize desteklemek düşer.İnşallah başarılı olur.

reis deneye deneye her sene şampiyonda olsak kadroya çok büyük revizyon yapıyoruz.bir iki mevki dışında alterrnatif çok arkadaş.Bizim artık nokta atışı yapmamız şazım.Zaten bu sene ilk 11 olan adamlar otomatikman yedeğe düşecek.

tabiki ne olursa olsun halilde geldiyse bize desteklemek düşer.İnşallah başarılı olur.

heh son cümlenden dolayı öyle yazdım bende

artık bizim topcumuz saygı gösterelim diye düşünüyorum, hatalarından ders almıştır gerizekalı değilse

Yabancı Sınırı denen ırkçı kural kalmalı.Fb isterse Livakovic'i alsın isterse gitsin Courtois'i alsın :D Biz iyi transferler yaparız.Atıyorum Abdülkerim veya Kerem'den 1 tanesi derbide oynamayacak olsa tüm kadro planı değişecek.Şampiyonlar Ligi veya diğer Avrupa Kupaları için de Lig'de Yabancı sayısının sınırsız olması gerek..

FB kadrosunu nasıl beğeniyorsunuz yahu etmeyin?!..Sırf çok gol attı diye değil, oyunda inisiyatif kullanması, dinamizmiyle filan Valencia' yı kaybetmelerini bile karşılamaz yaptıkları transferler...

Ki bunu, rakip oyuncuları zaman zaman kendi taraftarlarından bile fazla beğenen, o yüzden forumda tepki çeken biri olarak söylüyorum...

FB kadrosunu nasıl beğeniyorsunuz yahu etmeyin?!..Sırf çok gol attı diye değil, oyunda inisiyatif kullanması, dinamizmiyle filan Valencia' yı kaybetmelerini bile karşılamaz yaptıkları transferler...

Ki bunu, rakip oyuncuları zaman zaman kendi taraftarlarından bile fazla beğenen, o yüzden forumda tepki çeken biri olarak söylüyorum...

Adamlar en iyi iki oyuncusu kaybetti, Valencia ve arda fenerin yarısi, şimdi Valencianin yerini 40 yaşındaki dzeko mu dolduracak ?

İsmail Kartal sahaya girip hakemin üstüne filan yürüdü, yedirmez öylr fenerin hakkını 🤣🤣🤣🤣

fb kadrosu geçen seneye gore geride keramettin abinin dedigi gibi.
bi livakovic + gözüküyor,yararlanabilirlerse de 37 yaşındaki dzeko.djiku ve becao gibi elemanlar nasıl guclendirmis oluyo anlamadim.djiku 29 yaşına girecek,boyu 1.82.bjk ve fbden başka ciddi isteyen olmamış.tek hamleli ve riskli bi stoper.alsa bosta diye lens ve lille alirdi.becaoyu da atalanta dışında isteyen yoktu.onlara gitse belki sistem ve o güzel takim içinde sınıf atlardi,3lu oynayan ve ağır bi adam.syzmanski zajch profilinde ve fizik olarak zayif

Fener iyi kadro kurdu ama bizim kadro daha iyi. Ligde yıllar sonra 3 büyükler alt taraftan sağlam kopacak gibi duruyor. Yine biz şampiyon oluruz.
geçen sene nasıl da ittirildiklerini unutmayalım yanlız. bizim koskoca sezonda 1 tane sivas maçı yaşandı, hala daha ne olduğu belli değil pozisyonun, tüm sezon onu kullanarak ağladılar.

iş var kayıtlarını açıklamaya (1 defaya mahsus :d) kadar gitti.

bu sene daha defansif ağırlıklı oynayacak gibiler, temposuz iğrenç maçlar seyredeceğiz fb adına. bol bol uyduruk faul ve penaltı ile 1-0 2-1 çok maç aldırırlar fb'e bu sene.

ayrıca bizim de cl de var, işi sıkı tutmak lazım. en ufak bir gevşemede fb alır götürür.

Aklıma geldi, bu fatih hocanın bozduğu selim denen herif, dün Halil Galatasaraydan 1.5 milyon Euro istedi diyordu

Livakovic konusuna çok takılmıyorum arkadaşlar, Icardi & Zaniolo çengi niyetine oynatırlar ortada, seneye teneke bağlayıp gönderir vizyonsuz fb taraftarı :)
şunu düşünmek lazım vizyonsuz olan aslında kim febe taraftarı mı febe başkanı mı ? febe taraftarı geçen sene demediğini bırakmadı yalı çocuğuna 2 3 transferler gene efsane oldu adam .

Neyse ben fb etabını tamamladım yorum olarak.bjk tadici alamiyomus ha,tadic araplar ya da marsilya yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt