- 4 Ağustos 2009
- 91.086
- 72.584
- 5.358
Wandanın hastaligi bizim kolpacilari kurtardi. Bugün gelecekti gelemedi, yarın gelecek, iki gün sonra gelecek zart zurt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan bence çok iyi maşallah şu dönemde.Playofflara kadar oynamasında bir sıkıntı olmaz gibiBir tane orta saha elzem bence hem Torr hem Sergio hazırlık kampında maç oynayamadı, bu da ayrı kötü bir durum.
Berkan ve Midstjö ile çıkacağız gibi.
babası ve karısı dun eglence programına katıldı.wandanın uvey annesi de bakım storyleri atıyo.daha da bişey demiyorumwanda nara sağlılığıyla ilgili açıklamayı bugün mü yapacaktı ?
Bu yılda tırsıyor musun fenerdenMhy bayagi iyi oynuyor bu mac
Dün hesapladım hem Midtsjö hem de Morutan 15-16'ncı yabancı oluyorlar. Oliveira veya Mertens gitmediği taktirde Morutan kesin gidiyor.morutan kiralanmaz şu an,beklenir nevzat
Bull!!hit derim bu posta goretzka da kimmichde harika topçudur.Bir cok bayern maclarini izledim alman milli takim maclarini da genellikle izlerim. Cok overrated topcu. Almanlar da pek begenmiyor. Kimmich de öyle, herifin bi bok oynadigi yok. Bakma piyasa degeri tm de 50-70 falan. Alman topcularin cogu overrated yav. Milli takimlari son seneler rezil oluyor zaten. Yanliz florian wirtz manyak topcu o herif büyük kariyer yapar.
babası ve karısı dun eglence programına katıldı.wandanın uvey annesi de bakım storyleri atıyo.daha da bişey demiyorum
Livakovic Zagreb'te oynuyor zaten Hırvat Ligi'nde genelde Zagre almıyor mu?Livakovic şimdiye kadar neden hırvat dışına çıkmadı bilmiyorum ama performansı sadece hırvatistan milli takımı değil. Hırvatistan lig kalitesi belki tartışılır ama orda 6 şampiyonluğu var. Muhtemelen sonrada parlama gibi bir durum olabilir