Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz riskli olabilir bence önemli olan 2-2 = 4 tane iyi bek, 2-2= 4 tane iyi kanat çünkü sezon uzun olunca en çok yıpranacak mevkiler bek-kanat-6-8 numaralar olacak. Dubois'in de tekniği çok iyi hem sağ hem sol yedekliyor oynadığı zaman takıma +1 oyun kurucu daha dahil oluyor farklı profil bir bek olunca nedense değerli gibi geliyor.
Maaşı yüksek rtaş 2 milyon Euro alan bek oyuncusu yedek olmaz

Biraz riskli olabilir bence önemli olan 2-2 = 4 tane iyi bek, 2-2= 4 tane iyi kanat çünkü sezon uzun olunca en çok yıpranacak mevkiler bek-kanat-6-8 numaralar olacak. Dubois'in de tekniği çok iyi hem sağ hem sol yedekliyor oynadığı zaman takıma +1 oyun kurucu daha dahil oluyor farklı profil bir bek olunca nedense değerli gibi geliyor.
Boey sakatlık yaşamazsa 50 maç oynar bu sezon, o yüzden yedekte 1.8 alan yabancı bek olmasını şahsen istemiyorum.

Bize 3.forvet olarak Halilin gelmesi iyi oldu 2 forvetle lige girilmez 3 kulvarda yarisacaz.Halil bizdeki performansıyla milli takima kadar yükselmiş bir oyuncu şuanda ligde ondan iyi yerli forvet te olduğunu düşünmüyorum.Baris Alper kanat oyuncusu forvette zorunluluktan oynuyor Galler maçında ilk yarı forvet oynadı paket oldu kanata geçti maçın adamı oldu.

muslera
boey nelsson a.kerim angelino
berkan midtsjo
zaniolo mertens kerem
b.alper

eleme maçları kadrosu

angelinodan sonra halil kap'ı mı gelecek şimdi
3 gün önce sorsam 2.kap kim olacak diye
kimse tahmin etmezdi

Boey sakatlık yaşamazsa 50 maç oynar bu sezon, o yüzden yedekte 1.8 alan yabancı bek olmasını şahsen istemiyorum.
Zor karar olacak hocaya karar konusunda iş düşüyor bizler bile zor karar veriyoruz ama gidecek olsa sanki şimdiye giderdi diye düşünüyorum. Morutan'a umarım bir şekilde yer açarız tam dar alan topçusu sıkışan maçları da çözer.

1689423409433.webp

Zor karar olacak hocaya karar konusunda iş düşüyor bizler bile zor karar veriyoruz ama gidecek olsa sanki şimdiye giderdi diye düşünüyorum. Morutan'a umarım bir şekilde yer açarız tam dar alan topçusu sıkışan maçları da çözer.
Ağustosta piyasa alev gibi olur transferde, bakalım.

ifbnin yerli kadrosu çok kötü
kaleye de yabancı aldılar
bu sınırı kaldırırlar demedi demeyin

heriif declan rice paylastı yine,bıktık yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt