- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
neyse transfere dönelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşı yüksek rtaş 2 milyon Euro alan bek oyuncusu yedek olmazBiraz riskli olabilir bence önemli olan 2-2 = 4 tane iyi bek, 2-2= 4 tane iyi kanat çünkü sezon uzun olunca en çok yıpranacak mevkiler bek-kanat-6-8 numaralar olacak. Dubois'in de tekniği çok iyi hem sağ hem sol yedekliyor oynadığı zaman takıma +1 oyun kurucu daha dahil oluyor farklı profil bir bek olunca nedense değerli gibi geliyor.
Boey sakatlık yaşamazsa 50 maç oynar bu sezon, o yüzden yedekte 1.8 alan yabancı bek olmasını şahsen istemiyorum.Biraz riskli olabilir bence önemli olan 2-2 = 4 tane iyi bek, 2-2= 4 tane iyi kanat çünkü sezon uzun olunca en çok yıpranacak mevkiler bek-kanat-6-8 numaralar olacak. Dubois'in de tekniği çok iyi hem sağ hem sol yedekliyor oynadığı zaman takıma +1 oyun kurucu daha dahil oluyor farklı profil bir bek olunca nedense değerli gibi geliyor.
neyse transfere dönelim
Bull!!hit derim bu posta goretzka da kimmichde harika topçudur.
Zor karar olacak hocaya karar konusunda iş düşüyor bizler bile zor karar veriyoruz ama gidecek olsa sanki şimdiye giderdi diye düşünüyorum. Morutan'a umarım bir şekilde yer açarız tam dar alan topçusu sıkışan maçları da çözer.Boey sakatlık yaşamazsa 50 maç oynar bu sezon, o yüzden yedekte 1.8 alan yabancı bek olmasını şahsen istemiyorum.
2 turu rahat geçer bu takım, oyun ezberimiz güzelmusleraeleme maçları kadrosu
boey nelsson a.kerim angelino
berkan midtsjo
zaniolo mertens kerem
b.alper
Selahattin 20 milyon euro'ya Altay'ı epl'ye satar.Bunlar livakovici alacaksa irfani niye aldi inanilmaz kepaze bi camia cidden
Ceku nasıl oynuyor?
Ağustosta piyasa alev gibi olur transferde, bakalım.Zor karar olacak hocaya karar konusunda iş düşüyor bizler bile zor karar veriyoruz ama gidecek olsa sanki şimdiye giderdi diye düşünüyorum. Morutan'a umarım bir şekilde yer açarız tam dar alan topçusu sıkışan maçları da çözer.
Top gelmiyor ki herife.Ceku nasıl oynuyor?
Bu performansını sezona yaymasını umalımcicaldau gibi
sahada aslında ama yok