Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.513
- 10.723
- 1.338
Bu adam karabec geçen sene 90 dk doğru düzgün maç oynamamış 33 maç 2 gol 2 asisti var.Sparta pragda parlayamayan adamı bizim almamız pek mantıklı bir iş gibi gelmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banane ya istediği bilgiyi versin ben gidip körü körüne inanacak adam değilim. Gelmeden kimseye inanmam, İcardi bile benim için daha bitmemiştir mesela transfer bu ıslak imza atmadan hiç birşey belli olmaz. halil de olduğu gibiİlgilenmiyorum yazdıklarıyla,recep alinti yapınca dogru bi cevap verdim recebe
ama kotu bi yere gidiyo durum, inandırıcılığı azaldi ve artik inanmadiginizda tepki veren siz olursunuz,ben meliksahi koruyorum
İlgilenmiyorum yazdıklarıyla,recep alinti yapınca dogru bi cevap verdim recebe
ama kotu bi yere gidiyo durum, inandırıcılığı azaldi ve artik inanmadiginizda tepki veren siz olursunuz,ben meliksahi koruyorum
Geçen sene daha çok 10 oynamış sanırımİlk çıktığında 10 no idi sonra merkez orta sahalaştı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Amaç 1.12 takım kurmak mı diye bende sordum.Insigne ne alaka abi hem pozisyon olarak ihtiyaç yok hem de harbiden challenge yapıyoruz galiba mevkisinin en kısa oyuncularını alarak
Ben bakambu konusunda olumsuzdum ama hatalı olduğumu anladım..bakambu gelmeli bizim yedek forvet rakiplerin as seviyesinde olcak
sergen kuduruyo şu andaMeliksahla surekli dalga gecilmesi gercekten baydi artik.
Kaynagina biliyorum, ister inanin ister inanmayin. kimse zorlamiyor