- 18 Mayıs 2011
- 53.349
- 57.292
- 4.613
Şenol Güneş: Halil, kulübüne Beşiktaş ismini kullanıp arkasından pazarlık yaparsa olmaz. Güvenim sarsılırsa herkese soğuk bakarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.6 milyar demiş başkan.Şuda var ref arttı faizde artmıştır.Ref+1.5 olması lazım kredi.Ne kadarlık borç içindi acaba o dönem. 10 yılda 5 Milyar TL borcumuzun tamamı sanırım.
Gelecek@Melikşah Aydoğan sence icardi kapi bugün gelir mi)
BB anlaşmasında TLREF Haziran öncesi sabitlenmiş belli bir müddet sanırım. Tam detay bilmiyorum da örneğin Mayıs ayındaki TLREF oranına göre bu seneki ödeme yapılıyor. Seneye de Mayıs ayında bakılacak gibi2.6 milyar demiş başkan.Şuda var ref arttı faizde artmıştır.Ref+1.5 olması lazım kredi.
zanyolo torera
ALLLLLLLAAHHH LETS FKNN GOOO"HERE WE GO"'N OLAYIMMMMMM
Tam bir cyborg
Anladım o zaman seneye yağlı kazık geliyor.BB anlaşmasında TLREF Haziran öncesi sabitlenmiş belli bir müddet sanırım. Tam detay bilmiyorum da örneğin Mayıs ayındaki TLREF oranına göre bu seneki ödeme yapılıyor. Seneye de Mayıs ayında bakılacak gibi
Allahina kurbanGelecek![]()
Zaniolonun genç yaşta buraya gelip Türkiyeyi küçümsemeden işine odaklanması takdir edilesizanyolo torera
müthiş çalışkan adamlar