Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.978
- 17.332
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal şartlarda öyle evet ama bizim ülkemizde ne yazık ki normal şartlar yokO duyurudan şikeciler lehine bir şey çıkacağını düşünmüyorum. 3-4 takımın kendi arasında turnuva şeklinde yaptığı mahalli maçlar Türkiye şampiyonluğu gibi addedilemez. Parasının gücüyle şekeri elinden alınmış bebeler gibi hareket eden şahısta bunu gayet iyi bildiği için şark kurnazlığı yapıp logoyu imitasyon 5 yıldızlı hale getirmeye çalışıyor zaten.
Kesinlikle öyle, kendi lehlerine karar vereceklerdir.Komisyon isi problem olabilir yalniz pfdkyi falan kafalarina gore sekillendiren adamlar oraya da butun gotoglanlarini doldurmustur
abi ne perisic i yaa 35 yasindaki adam yapmayin gozunuzu seviyimperisic ile gorusuyoruz
Asıl mevkisi asla sol değil, son dönemde oynatılmış olabilir. Ben bu adamın sol oynadığını ilk kez Tjk maçında gördüm. Tm neye göre veri toplamış bilmiyorum da temel olayı ters ayakla oynamaktı hep.Bilemiyorum ben son 2 sezondur hangi Ajax maçını izlesem sol açık oynuyordu hiç 10 da görmedim kendisini. Çizgi de oynuyordu hep. Adamın asıl mevkisi sol zaten.
600 maçta 250 defa sol oynamış
115 sağ oynamış
10 no 75 defa oynamış
Santrafor 70 defa
Forvet arkası 2 defa oynamış
Biz ne oynatmayı planlıyoruz mesela?
12 sene önce şike yaptılar.şimd bi temmuz ayı nabız ölçüyolarbir sıkıntı olmaz karar mercii belli oda Galatasaray camiasını karşısına almak istemez seçim öncesi asla bunla uğraşmaz
zaten zamanında meclis ve hukumet reddetmiş ama tepki vermek için iyi oldubir sıkıntı olmaz karar mercii belli oda Galatasaray camiasını karşısına almak istemez seçim öncesi asla bunla uğraşmaz