Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F1GixQZXoAAC0Ur.webp

O duyurudan şikeciler lehine bir şey çıkacağını düşünmüyorum. 3-4 takımın kendi arasında turnuva şeklinde yaptığı mahalli maçlar Türkiye şampiyonluğu gibi addedilemez. Parasının gücüyle şekeri elinden alınmış bebeler gibi hareket eden şahısta bunu gayet iyi bildiği için şark kurnazlığı yapıp logoyu imitasyon 5 yıldızlı hale getirmeye çalışıyor zaten.
Normal şartlarda öyle evet ama bizim ülkemizde ne yazık ki normal şartlar yok :)

bir sıkıntı olmaz karar mercii belli oda Galatasaray camiasını karşısına almak istemez seçim öncesi asla bunla uğraşmaz

Mertens gidecekse olabilir. Normalde yaşlı oyuncu istemem ama Tadic iyi topçu. (Son sene izlemedim)

Bilemiyorum ben son 2 sezondur hangi Ajax maçını izlesem sol açık oynuyordu hiç 10 da görmedim kendisini. Çizgi de oynuyordu hep. Adamın asıl mevkisi sol zaten.

600 maçta 250 defa sol oynamış
115 sağ oynamış
10 no 75 defa oynamış
Santrafor 70 defa
Forvet arkası 2 defa oynamış

Biz ne oynatmayı planlıyoruz mesela?
Asıl mevkisi asla sol değil, son dönemde oynatılmış olabilir. Ben bu adamın sol oynadığını ilk kez Tjk maçında gördüm. Tm neye göre veri toplamış bilmiyorum da temel olayı ters ayakla oynamaktı hep.

Çıktığı dönem ve Soton dönemi full sağ taraftaydı, Ajax’ta da başta forvet arkasıydı ama dönerek oynuyorlardı. Tjk maçında hatırlıyorum bir sol oynadığını, sonra Antony etkisinden sola kaymıştır muht

Neyse bizde forvet arkasında oynar, başka bölge zor, zaten Arabistan falan yapacaktır.

bir sıkıntı olmaz karar mercii belli oda Galatasaray camiasını karşısına almak istemez seçim öncesi asla bunla uğraşmaz
12 sene önce şike yaptılar.şimd bi temmuz ayı nabız ölçüyolar

İlahi adalete güvenin. Er ya da geç hak yerini bulur. 18 Temmuz itibariyle Gad Terazi burcuna geçiyor ! Terazi adalet demek, satürn balıkta aynı zamanda ilahi adalet demektir. Sadece ay düğümlerinin koç – teraziye geçmesi değil, 18 temmuz itibariyle PLÜTON´da ay düğümlerine kare açı yapacak hemde kasım’a kadar. Asıl karmanın işleyişi ve ilahi adalet o süreçten sonra görünür olacak.

mihrap ilhan

Besiktas hangi parayla 3,75 milyon önermis. Kolpa gibi geliyor. 7 anca araplar verir

Transfer falan umrumda değil, yönetim işi gücü bırakıp bu işle alakali olmali

muslera
dübua
angelino
ross
torreira
midzö
mertens
zanyolo
nelson
olivera
boey
morutan

mevcut 12 yabancımız var

+icardi
+raşitza
+ paredes, lo celso, fred ...
+ bakambu
+ 10 no

der isek 17 yabancımız olur ve 3 futbolcumuz ile vedalaşma zorunluluğu ortaya çıkar
tam burada ilk üstü çizilen isimler ross ve midzö olur gibi
kalır 1 isim

morutan ve dübua topun ağzındaki isimler olur
hangisini gönderirsiniz
yahut başka bir ismi mi göndermeyi tercih edersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt