Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.024
- 67.093
- 5.003
Döviz kuru bu şekilde devam ederse seneye halil 50 bin euroya oynayabilir belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abicim adam şut atamıyor kaleye gitmiyor ne yazalım burada? Yapmayın gözünüzü sevemeyim adamlar habire 10m luk topçu getiriyor mertens ile devam edemeyizüstad mertens futbolu bizde bırakacak ve kötü bir futbolcu değil
lütfen böyle kötümser olmayalım mertens gibi bir futbolcu hk
zaci yediler,onu da yerlerİstatistikten bağımsız söyledim bunu zaten. Hala oldukça diri ve oyun aklı çok yüksek birisi. Fener'in hücumda bu tarz bir aklı yoktu yıllardır. Yatmaya gelmediyse fark yaratacaktır
Kamadayı hala bir cok kulup istiyor, buraya getirmek icin Icardiye verecegimiz maasinin asagi yukari aynisini vermemiz gerekecek.Umarım olmaz. Kamada'yı alalım bonservissiz alacaksak.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir günde Halili ve Tadici kaptirdiniz,haleennnn
Abicim adam şut atamıyor kaleye gitmiyor ne yazalım burada? Yapmayın gözünüzü sevemeyim adamlar habire 10m luk topçu getiriyor mertens ile devam edemeyiz
Halil icin bonservis iyimis ama yilligi fazla geldi bana
Abi ben sirf bu yüzden ajax kartımı iptal ettimBel altiysa bel altı. Onlar hep yapıyor. Bu tadic orucunu açan Orkunu taklit eden tüküren adam degilmi. Bi desmek lazım bu olayı.Bu heriflerle her türlü uğraşmak lazım
Teklif var deniyor, konuşup göndereceksin. Biz de oraya çok iyi şutor birini almalıyızüstad nasıl göndereceksin mesela teklif yok, sözleşmesi devam ediyor, takım için önemli bir lider, o da burada yaşamaktan memnun