- 16 Haziran 2010
- 204.588
- 156.831
- 6.838
RetBir takima 2 Halil fazla. Ismimim Vuran Vurucu veya Birinci Halil Vurucu olarak guncellenmesini talep ediyorum @Alper Altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RetBir takima 2 Halil fazla. Ismimim Vuran Vurucu veya Birinci Halil Vurucu olarak guncellenmesini talep ediyorum @Alper Altun
2 senedir bir halt yemeden 29 gol 41 asist yapmisTadic'i beslersen, etrafındaki adamlar kaliteli olursa Tadic topçu. 2 senedir bir halt yediği yok arkadaşın. Ajaxtan gitme sebebi ajax takımını yeterli bulmaması. Fenerbahce sizce Ajaxtan kaliteli bir takım mı?
Puan kaybetmeye başladığında ortada pozitif hiçbir şey kalmaz. Maç kazanınca her şey pozitif olırMertens performans olarak kötü durumda, kendi de kabul ediyor fiziksel durumunu. Yedek kalmayi sorun etmez bu sene. Mertens esas noktası karakter meselesi. İnanilmaz pozitif biri, takıma o anlamda katkısı çok olacak yine.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valbuenada gol ve asist olarak iyiydi ama pek bişey olmadı.tadic iyi transfer ama yetmezYav yıllarca Talisca diye ağlamıyor mu herkes bu ligde
Bu adamın stili de benzer işte, alır vurur döndürür topu
Neyi tartışıyoruz 30 maça çıkıp 10 gol 10 asisti garanti işte, şu ana kadar böyle bir adam almamışlardı. Valencia yetenek eksikliğini fiziğiyle kapatıyordu bu adam über yetenek
Ne 3ü Aykutanadolu takımları bu sene fena ezilecek 3 büyüklere karsı
Evet iskoç ligine dönecek. Bu sene 120 puan alan sampiyon olur.anadolu takımları bu sene fena ezilecek 3 büyüklere karsı
Tipi cicaldauya benziyor. Umarım polonyalı cicaldau çıkartadiç'ten ziyade polonyalı oyuncuyu merak ediyorum fener'de
10 numara alırız,. Rahatim erden başkan varken.Puan kaybetmeye başladığında ortada pozitif hiçbir şey kalmaz. Maç kazanınca her şey pozitif olır
Yav hevalbuenada gol ve asist olarak iyiydi ama pek bişey olmadı.tadic iyi transfer ama yetmez
İnş bekliyoruz10 numara alırız,. Rahatim erden başkan varken.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi