Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masabaşı oyunların ve pisliğin yuvası dünyanın en iğrenç spor kulübü tadımızı kaçırdı. iflas etseler de kurtulsak

bu arada demirbay transfer benim acımdan aanholt transferi gıbı. güzel geçmiş ama mevcut durumu sadece gecmısıne yatırım olur. kadronun ihtiyacı degıl

Mauro Icardi transferinde yeni gelişme: Tarih belli oldu - Son Dakika Spor  Haberleri | NTV Spor&Skor

kral bizde oldugu sürece kimse sampiyonluk hayali kurmasın

Ali Koç giderse fb tjknin bugünkü halinde olurmuş :crushed: merak etmeyin lan ne kadar ahmak bir camia olsanız da tjk seviyesine düşmeniz için baya bi tiner çekmeniz lazım :ROFLMAO:

Salim Manav: "Parades konusunda PSG ile 6-6.5 m euro bandında anlaştı oyuncu düşünmek için süre istiyor belli ki burada alternatifleri değerlendiriyor. Icardi geldiği an Parades'in de geleceğini düşünüyorum. Fred'in bonservis beklentisi biraz yüksek ama ikisi de katkı sağlar."

Salim Manav: "Parades konusunda PSG ile 6-6.5 m euro bandında anlaştı oyuncu düşünmek için süre istiyor belli ki burada alternatifleri değerlendiriyor. Icardi geldiği an Parades'in de geleceğini düşünüyorum. Fred'in bonservis beklentisi biraz yüksek ama ikisi de katkı sağlar."
Bu salimin bir şey bildiği yok, sağdan soldan topluyor

hoca da ciddi bir ilgimiz yok dedi

Ali Koç giderse fb tjknin bugünkü halinde olurmuş :crushed: merak etmeyin lan ne kadar ahmak bir camia olsanız da tjk seviyesine düşmeniz için baya bi tiner çekmeniz lazım
Bjk de zamanında maaşlara deli gibi para yatırdı. Şimdi cezasını çekiyorlar. Fbnin tüm sponsorları koç başkanlıktan devrildiği anda hepsini çeker. Bu kadar gideri nasıl karşılayacaklar? Bahsetmek istediğim buydu

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tadic ve livakovicten sonra bizim 8 ve 10 transferlerinde profil değişir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt