Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.929
- 11.257
- 1.838
niye icardiye 12 de zanioloya 3Icardi'ye 12-13 gol attırır Zaniolo'ya 3-4 asist desek 20'yi bulur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye icardiye 12 de zanioloya 3Icardi'ye 12-13 gol attırır Zaniolo'ya 3-4 asist desek 20'yi bulur.
Yapar ama Samsunlara, Kasımpaşalara, Pendiklere. Tıpkı Valencia gibi derbilerde zorlanırValencia son sezon costu.tadic 8 gol 10 asist yapar yine de,sakatlanmazsa
Birbirlerini tamamlıyorlar bu aşk bozulmamalı şiddetlenerek artmalı.niye icardiye 12 de zanioloya 3

Ben ne yapayım abi,gitmez bence orayam.gundem hoşuma giidyor.tadiici siz konusmazsaniz bende konusmam mesela ama bizle ilgili dedikodu yokSergen bir şeyler yap Benfica aradan çıkarsa Felix bizde.
Tadic umrumda değil Fener'in almasına üzüldüm ama bize de istemezdim. Felix gidecek oraya maalesef. Kader ağlarını örüyor.Ben ne yapayım abi,gitmez bence orayam.gundem hoşuma giidyor.tadiici siz konusmazsaniz bende konusmam mesela ama bizle ilgili dedikodu yok
Valla ben boyle konussam keramettin abi kiziyor,tadicle ne olacagini bildigim icin olayi takipleme kararı aldim.ekran goruntulerim mevcut su anYapar ama Samsunlara, Kasımpaşalara, Pendiklere. Tıpkı Valencia gibi derbilerde zorlanır
Türk statüsünde oynayacak olması nedeniyle istiyoruz. Rotasyonda iş yaparbu arada demirbay transfer benim acımdan aanholt transferi gıbı. güzel geçmiş ama mevcut durumu sadece gecmısıne yatırım olur. kadronun ihtiyacı degıl
Olaya el koyuyorum o zamanTadic umrumda değil Fener'in almasına üzüldüm ama bize de istemezdim. Felix gidecek oraya maalesef. Kader ağlarını örüyor.
Bu salimin bir şey bildiği yok, sağdan soldan topluyorSalim Manav: "Parades konusunda PSG ile 6-6.5 m euro bandında anlaştı oyuncu düşünmek için süre istiyor belli ki burada alternatifleri değerlendiriyor. Icardi geldiği an Parades'in de geleceğini düşünüyorum. Fred'in bonservis beklentisi biraz yüksek ama ikisi de katkı sağlar."
hoca da ciddi bir ilgimiz yok dediSalim Manav: "Parades konusunda PSG ile 6-6.5 m euro bandında anlaştı oyuncu düşünmek için süre istiyor belli ki burada alternatifleri değerlendiriyor. Icardi geldiği an Parades'in de geleceğini düşünüyorum. Fred'in bonservis beklentisi biraz yüksek ama ikisi de katkı sağlar."
Kimin içinhoca da ciddi bir ilgimiz yok dedi
paredesKimin için
Bjk de zamanında maaşlara deli gibi para yatırdı. Şimdi cezasını çekiyorlar. Fbnin tüm sponsorları koç başkanlıktan devrildiği anda hepsini çeker. Bu kadar gideri nasıl karşılayacaklar? Bahsetmek istediğim buyduAli Koç giderse fb tjknin bugünkü halinde olurmuş :crushed: merak etmeyin lan ne kadar ahmak bir camia olsanız da tjk seviyesine düşmeniz için baya bi tiner çekmeniz lazım![]()