Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi net olarak bir gelse kimse ağlamaz bence ama gelmediği her dakika sıkıntı.
Zaten şuan sıkıntı bu. Herkesin kendi kendine kuruntu yapmasının nedeni gelmemesi. En azından kap açıklayıp geliş tarihi biraz sonra planlanıyor gibi açıklama olsa resmî herkesin içi rahat eder

Geçen gün gelecek diye bildirimleri açtım Halil Dervişoğlu bildirimi gelince siniri bozuluyor insanın

Şu her genç oyuncuya büyük topçu olacak yaklaşımı saçma. Arda Güler gibi süpersonik bir yetenek bile 20 ye gitti 17.5 çıkış maddesi vardı daha aza da gidebilirdi. Efe belki de büyük yıldız olacak ama sanmam. Gitsin Roma altyapisinda gelişsin. 5 milyonda iyi para kötü değil. Türkiye'den istersen Messi yeteneginde ol verilecek para Max 30 milyon Euro felan

2 orta saha transferiyle geriye yaslan. Kerem+hareketli bir 10 numara çok iyi olur. Oliveira falan başlamayalım sıkıntı yaşarız.

Kerem
Rashica
İcardi
Bakambu
10 numara

Bitti bu iş

Kerem ya da parades rashica ıcardi yeterli bence. 10 numara zaniolo mertens var . Bakambuya da illa gerek yok şu an halil barış zaniolo ıcardi

Fenerin isim transferleri ilk değil sonda değil onlardan çekinende yok. Slimani-Ayew-Benziada kağıt üstünde çok iyi transferlerdi. Berishayı aldıklarında ben yok artık demiştim ama buradaki durumu ve gittikten sonraki başarısı malum.

Biz kendi eklemelerimizi yapalım yeter,sadece Oliveira-Mertens çok ısrar etmeyelim yeter. Son maçlarda sol bek sıkıntımız var dediğimiz anda bile bu 2li göze batıyordu

bu arada fener her sezon oldugu gibi gibi tüm kadroyu degistirdi kale, savunma, orta saha, forvet...
abi bir şiştiler akıl alır gibi değil. 10 oyuncu falan göndermeleri lazım. 9 tane stoper 6 tane santrafor var. 2 mevki için 15 oyuncu. neredeyse hepsi de ciddi maliyetli oyuncular ve yaş ort 30 üzeri.

Kerem ya da parades rashica ıcardi yeterli bence. 10 numara zaniolo mertens var . Bakambuya da illa gerek yok şu an halil barış zaniolo ıcardi
İşte orda hata yaparsın. Sen rakibini ölçüyorsun forvetinde yaşlıda olsa Dzeko-Batshuayi-Umut var sen icardi ile başlayıp arkasından kaliteyi düşürmen yanlış. Yedek forvete iş düşecek İcardi-Bakambu-Barış yeterli diğerini boşverin

Katılmıyorum bu sene ligde bir tane bile iyi anadolu takımı yoktu kim olsa aşağı yukarı aynı alırdı Jesus'un bir numarası olduğunu sanmıyorum kazandıkları maçlarında çoğu yalan dolan penaltı, duran top golü bla bla öyle baskın bir oyunları yoktu.

Bir tane bile Anadolu'daki yerli veya yabancı oyuncu büyük takımlar tarafından istenmiyor uzun zaman sonra ilk defa bu da yine kalitesizliği gösteren detaylardan biri.
Oyle ya da boyle cok gol attilar, defanslari kepaze olmasina ragmen trye uygun bi takim yapmisti bence onde baski vs

Neyse gorecegiz

Kerem-İcardi-Zaniolo üstüne yıldız transferi yapılmasını doğru bulmuyorum ben.Bu üçlünün bile saha içinde rol paylaşımında sıkıntı yaşama ihtimali yüksek bunlara bi de dominant 10 numara eklendiğini düşünün.10 numaraya bence Kamada tarzı geçen sene Mertensin oynamaya çalıştığı oyunu oynayacak bi adam almamız lazım.Çok yıldız transferiyle şampiyon olunmuyor iyi takım oyunuyla olunuyor bu konuda da şikecilerden çok daha avantajlıyız geçen seneden gelen bir oyun sermayemiz var bunun üzerine eklemeler yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt