Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.902
- 4.412
- 1.788
umarim yönetim gaza gelip sacma sapan transfer yapmaz, kadro korunsun benim icin kafi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener zaten yollamak istiyor 14m bana abarti geliyorHoffenhaym de istiyormuş
Bu kadar basitBizim takımda şuan belkide lig tarihinin en dominant 2 beki var.Son 15 yılında Melodan sonraki en iyi 6 numarası.Benim bu ligde canlı seyrettiğim en iyi futbolcu santrafomuzda.Zaniolo ile Keremin ise önümüzdeki sezon çift haneleri bulmama şansı yok.Her nekadar yaşlanmış olsada tarihin en iyi kalecisine sahibiz.Stoper ikilimiz ise ligin açık ara en iyisi.Bu takımda 8e Fred veya Paredes çekersek 10 ada süper bir yildız alırsak uzayız zaten.Bu 2 oyuncu alınmasa bile uzak ara en iyi kadroya sahibiz.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beyin nakline inanmıyordum bu habere kadar.gurcan bilgic livakovic gereksiz diyor
Bana da tuhaf geldi. Alman kulüpler normalde bu işlere girmezİtalya'da futbolda mafya filan var yani katakulli çevirmek kolay ama Almanya'da denetimler daha sıkı degilmi itlik çevirmeleri kolay değildir bence
Denizdeydim bir ara forumda birisi Sabitzeri istemiyordu la kimdi o yoksa beni güneş mi çarptı?
Rashica 4 gol 7 asist çıkarmış. Tüm sezon oynasa double double yapacağı görünüyor. Geç geldi ve eksik maçları oldu. Bu adam gelirse 1,5 milyona oynayacak.
Suyun öte tarafı kendisinden daha yaşlı adamlara 6 mı 8 mi tam belli olmayan gerçek dışı paralara oyuncu çözmeye çalışıyor.

Bambayi ne yapacaz Allah aşkına ? Keremi kesip mi oynatacaz
Nefis top oynadı valla geçen sene. Kerem'in bizde yaptıklarını Benfica ölçeğinde yapıyor. Oyuncu ayrılayım demezse kadroda tutarlar bence. Hücumda her yerde oynatabiliyorsun çünkü.Benfica o bölgeye transfer yaptı.1-2 isimle daha görüşüyolarmış.Sözleşme de yenilemeyecek büyük ihtimalle satarlar reis![]()