Transfer Nöbeti #7 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ne Sanchez'miş arkadaş, geçen sezonun Mata'sı Sanchez olacak bu gidişle.

Bomboş dediğin adam iki sezondur transferde en yüksek tutturan adam.Ayrica nasıl alexisisi istememek ne kadar doğarsa istemekte doğal.Sizin tek.argumaniniz yaşı.Benim isteme nedenlerim kalitesi geçen sene verdiği katkı hırsı geçmiş başarıları
Tek yaşı değil kadro yeterince şişti. Maaşı da muht. 2-3m olur en az, yedekte oturan biri için bunlar degmez

Ya da hocanın kafasinda 4 4 2 oynamak var ama o belli degil

Nevzat Dindar: "Galatasaray yönetiminden biriyle sponsorlukla alakalı konuştum kol ve şort sponsorlarında bizi şaşırtacak sponsorlar olacak dedi oradan da bi 6-7 m euro para gelecek. Toplamda 27 m euro gelir elde edilecek."
Sırtla 30'u bulur o zaman. Önemli tarafı da bu sponsorlukların uzun süreli ve doların yükselişine karşı erimeyecek şekilde önlemler alınması ve başarı bonuslarının da olması. Geçen sene bu konuda çok eleştirdik ama bu sene hakkını verdiler.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 no oynamaz diyorum ben de

alexis ikinci forvet ve kanat forvet oynar

10 numara deyince ne anlıyorsunuz bilmiyorum
939709201656470fa92ec9970384b0c6.webp

kerem aktürkogluna 10 numara oynarmısın aslan diye sorulmus

kerem ise ne gerekirse demiş

biri muhtemelen 1-1.5 arasına gelecek yedek kalmayı sorun etmeyecek filan

diğeri minimum bunun 2 katına gelecek ve yedekliğe gomisin bile burun kıvırdığı yerde ne yapacak

üstelik soru şu

takımı kurduk diyelim icardi bakambu filan da tamam

alexis bu takıma gelip ekstra ne yapacak

yapamadığımız neyi yapacak

geçen sene valencia da 30 gol attı mesela ihtiyaç var mı şu an
Ben alexsis bu takıma şart elzem fala demiyorum gelirse katkı verir diyorum arada fark var

angelino kontrolden gecemedı mı neden kampa gitmedı

Icardi’den hariç 2 santrafor daha gerek bana göre. Geçen sene şansımız yaver gitti de sakatlık olmadı, o halde bile Zaniolo, Barış falan santrafor oynamak zorunda kaldı bazı maçlarda. Bu sene neredeyse iki katı maç yapacağız. Umarım iki santraforla yola çıkmayız.
Barış çok süre alacak hem kanat hem santrafor alternatifi olarak ki olması gereken de bu gelişiminin devamı için. Uygun maliyete veya takasla Bertuğ olsa hayır demem.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt